Bahçeli'den İmamoğlu'nun Roma Gezisine Tepki!

"Ayıplı bir zihniyet"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

MHP lideri Devlet Bahçeli'den Ekrem İmamoğlu'nun Roma gezisine tepki geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gazetecilerle Roma'ya gitmesini "Yandaş gazetecileri Roma'ya sözde festival adına gerçekte tatile ve sefaya götürmesi ayıplı bir zihniyet" diyerek eleştirdi.

“LAFA GELİNCE İSRAFTAN SÖZ EDENLER…”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun beraberindeki gazeteci heyetiyle Roma çıkarması yapması gündemdeki yerini koruyor. 45 gazetecinin bulunduğu seyahatin konaklama ve ulaşım maliyetlerinin toplam 10 milyon TL'yi bulduğu iddia edilmiş, Ekrem İmamoğlu ise yaptığı açıklamada 'Gazetecileri davet etmemiz kadar doğal bir şey yok' demişti. Konuyu bugünkü grup toplantısına taşıya MHP lideri Devlet Bahçeli, Ekrem İmamoğlu’na eleştirilerde bulundu.

Devlet Bahçeli’nin MHP'nin grup toplantısındaki konuşmasından ilgili bölüm şöyle:

“Lafa gelince israftan söz edenler, taş üstüne taş koymaktan aciz. Yandaş gazetecileri Roma'ya sözde festival adına gerçekte tatile ve sefaya götürmesi ayıplı bir zihniyet. Özel uçakla, 7 değil, 17 değil, 37 gazeteci ile 73 kişilik kafileden oluşan ballı börekli seyahatten sonra, İBB'nin müsriflikten bahsetmesine kimse inanmaz.”

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz