MHP'li Yönter, Emre Kongar'ı Hedef Aldı!

"Aklı işgal edilmiş bir zavallı"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Cumhuriyet yazarı Emre Kongar'ın yazısını paylaşan MHP'li İzzet Ulvi Yönter, "Bahse konu köşe yazısı saygın bir akademisyenin değil aklı ve mantığı işgal edilmiş bir zavallının hezeyannamesidir" dedi.

CHP lideri Özgür Özel ile yaşadığı polemik gündem olan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, konuyu köşesine taşıyan Cumhuriyet yazarı Emre Kongar’ın yazısını paylaşarak Kongar'a hakaret etti.

Kongar'ın üniversitede hocası olduğunu söyleyen Yönter, "Prof. Dr. Emre Kongar, İÜSBF’de hocalarımız arasındaydı! Fikirlerimiz farklı olsa da bilim insanı kimliğine saygı duyardım! Analiz ve tahlilleri çarpıcıydı! Yanıldığımı uzun zaman önce anladım, bugünkü köşe yazasıyla da tescil ettim…Nitekim bahse konu köşe yazısı saygın bir akademisyenin değil aklı ve mantığı işgal edilmiş bir zavallının hezeyannamesidir…Hazin olduğu kadar hüsran verici…Emre Hoca, Özgür’ü referans alma, kalırsın dondurucu ayaza…" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in "MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter arasında bir fark yok. Normalleşmeden en çok onlar korkuyor. Çünkü normalleşen Türkiye'de kimse başkentin göbeğinde Ülkü Ocakları Başkanı'nın cenazesini sahipsiz bırakmaz" ifadesini kullanmıştı.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz