Demet Özdemir'den İddialara Yanıt!

Demet Özdemir "Evi terk ettiğiniz haberleri doğru mu?" sorusuna yanıt geldi

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Güzel oyuncu Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç rüya gibi bir düğün yapmıştı. İkilinin evliliğinde kara bulutlar geziyordu. Özdemir'in fotoğrafındaki detay "Boşanıyorlar mı?" sorusuna yanıt verdi.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç 7 ay önce rüya nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz günlerde çiftin tartıştığı ve Demet Özdemir'in evi terk ettiği iddia edilmişti.  

Güzel oyuncu bu iddialara çarpıcı yanıtlar vermişti:

"Ben ilişkilerimle hiçbir zaman konuşmadım. Evlenmeden önce de özel hayatımla ilgili konuşmadım. Mutluluğumdan başka bir şey de paylaşmadım. İlişkilerde sorunlar olur, düzelir. El ele çıkarız yarın. Şu anda bununla ilgili hiçbir şey konuşmak istemiyorum. Dertlerimiz çok başka şu anda" 

Demet Özdemir "Evi terk ettiğiniz haberleri doğru mu?" sorusuna ise "Hayır, hayır değil. Yani şu an güncel olarak değil." cevabını verdi. Güzel oyuncu verdiği cevapla kafaları karıştırdı.

Demet'in açıklamasının ardından Oğuzhan Koç İstinye'de trafikte objektiflere yansıdı.

Oldukça düşünceli gözüken 37 yaşındaki şarkıcı, basın mensuplarını fark edince selam verdi. Evliliği hakkında çıkan olumsuz haberler hakkında Oğuzhan Koç, "Her şey yolunda arkadaşlar. Nereden çıkıyor bunlar anlamıyorum" sözleriyle sitemini dile getirdi.

Bir davette görüntülenen Demet Özdemir'in parmağında yüzüğü olmaması dikkat çekti.

Yüzük detayı kafaları karıştırırken Oğuzhan Koç'tan karşı hamle gecikmedi.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz