İşte Seksi Kaşlara Sahip Ünlüler!

Ünlülerin en seksi 10 kaşını sizler için derledik...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Seksi kaşlara sahip ünlüler, dramatik göz makyajını sallamakta asla başarısız olmadılar. Beyonce'nin mükemmel kavisli kaşlarından Kim K'nin belirgin kaşlarına kadar, bazı ünlü kaşların kaş şekillendirme oyununu birkaç çentik yukarı taşıdığına tanık olduk. Ancak Cara Delevigne'nin gür kaşlarının moda endüstrisini kasıp kavurduğunu söylemek yanlış olmaz. Cımbızları bir kenara bırakıp kaşlarımızın doğal şeklini benimsememiz için bize cesaret verdi.

Kaş görünümünü her gün yeniden tanımlayan ünlüler hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Aşağı kaydır.

Seksi Kaşlara Sahip Ünlü Ünlüler

Ünlülerin en seksi 10 kaşını sizler için derledik. Bu kesinlikle size fikir verecek ve bir favori seçmenize yardımcı olacaktır.

1. Meagan İyi:

Ünlü Hollywood ünlüsü Megan Good, görünüşünüzü kesinlikle iyileştirecek ve yüzünüzü gururlandıracak harika kaşlara sahip. Fark ettiyseniz, iyi kesilmişler ve çok kıvrımlı bir şekle sahipler. Çok ince olmayan bir şey istiyorsanız, o zaman bu sizin için olanıdır. Koyu renkli bir kalem, bu mükemmel şekli oluşturmaya yardımcı olacaktır. Ancak bunu yaparken bir profesyonelden yardım almanız gerekebilir.

2. Megan Tilki:

Güzel kaşları olan bir diğer ünlü Hollywood oyuncusu Megan Fox'tur . Eşit şekilde kırpılırlar ve boydan boya eşit kalınlıkta kalırlar. Kaşlara tüm dikkati çeker ve onu mutlak bir stil ikonu gibi gösterir. Bu kesinlikle bir kez denenmeli.

3. Nicole Scherzinger:

Şarkıcı ve eski X Factor ABD yargıcı Nicole Scherzinger mükemmel kaşlara sahip . Şekil neredeyse bir dalga gibidir. Biraz kalın başlarlar ve o mükemmel çırpma teli ile biterler. Kaş şekillerini denemeyi seviyorsanız, bu sizin için idealdir.

4. Kim Kardashian:

Kim Kardashian, bugün Hollywood'un en popüler sosyalistlerinden, modellerinden ve ünlülerinden biridir. Dünyanın dört bir yanından moda anlayışına ve makyaj becerilerine düşkün milyonlarca takipçisi var. Buna kaşları da dahildir. Şüphesiz Kim mükemmel bir kaş şekline sahiptir. Ona harika görünüyorlar ve gözlerine daha fazla belirginlik ve çekicilik veriyorlar. O kadar ince değiller ve bakması gerçekten çekici ve temiz.

5. Anushka Sharma:

Bollywood'un gönül yarası Anushka Sharma , parlak oyunculuk becerileri, büyüleyici varlığı ve tabii ki muhteşem görünümü ile tanınır. Her zaman doğru kıyafetleri giyer ve dışarı çıkmadan önce doğru miktarda makyaj yapar. Anushka'nın moda hataları yaptığını neredeyse hiç görmüyoruz. Kaşları da şekillendirmeyi asla unutmadığı bir şey. İnce ve hafif kıvrımlı, onlar mutlak bir güzellik!

6. Rihanna:

İlk videosu "Pon Da Replay" ile milyonlarca kalbi çaldı. Rihanna'nın sevimli yüzü , büyüleyici gözleri, harika sesi ve sevimli moda anlayışı tüm dünyada hayranların ve izleyicilerin ilgisini çekti. Yüz özelliklerinden bahsetmişken, Rihanna kesinlikle onunla ilgilenmek için her şeyi yapıyor. Kaşlarının bu kadar iyi tanımlanmış ve benzersiz olmasına şaşmamalı. Ona çok akıllı ve temiz bir görünüm veriyorlar.

7. Frieda Pinto:

Frieda Pinto tam bir oyuncak bebek! Ve kaşları onun için mükemmel çalışıyor. Kıvrımlı, uçlara doğru biraz ince ve süper muhteşemler.

8. Emma Watson:

Ünlü İngiliz aktris Emma Watson'ın gerçekten çok güzel kaşları var. Üzerinde harika görünüyor ve aynı zamanda sevimli yüzüne belli bir çekicilik katıyor. Bu kesinlikle deneyebileceğiniz bir görünüm!

9. Candice Swanepoel:

Bu ateşli Victoria's Secret modeli kesinlikle mükemmel kaşlara sahip. Hoş bir kıvrımı ve yumuşak kalınlığıyla, her santimiyle bir diva gibi görünüyor!

10. Cara Delevigne:

Doğal olarak güçlü ve kalın kaşlara sahip olan Cara, kesinlikle bir trend belirleyicidir! Kaşları ona duygusal ama tehlikeli bir görünüm veriyor. Maceracı biriyseniz, bu görünümü deneyin!

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz