Cem Küçük’ten Olay Cüneyt Özdemir Sözleri!

"Hemen fabrika ayarlarına döndü…"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

“AK Parti eskiden daha atak ve hızlıydı; şimdi o refleks daha zayıf” eleştirisinde bulunan Cem Küçük, gazeteci Cüneyt Özdemir için ise çarpıcı ifadeler kullandı.

Türkiye yazarı Cem Küçük bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı’na en ağır hakaretler edilirken AK Parti'den yalnızca belli kişilerin sesleri çıkıyor diyerek, AK Partili belediye başkanları ve milletvekillerini eleştirdi.

“Böylesi zamanlarda ‘Külliye ne der?’ diye beklemeden sizde hareket etmelisiniz” ifadelerinde bulunan Cem Küçük, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşunun partiye katkısının büyük olduğunu söyleyerek AK Partililerin eskiye göre daha sessiz kaldığını ve parti refleksinin zayıfladığını söyledi.

Eleştirilerinin devamında “AK Parti eskiden daha atak ve hızlıydı bu konuda. Şimdi o refleks daha zayıf” diyen Cem Küçük, “Ayrıca, şimdilik AK Partili görünen ve reklam aldığı için sessiz kalan gazeteci kılıklıların anında döneceğini de bilmeliler. İşte Cüneyt Özdemir örneğinde gördüler. AK Parti’ye son beş yılda yakın duran Cüneyt, hemen fabrika ayarlarına döndü...” ifadelerini kullandı.

Cem Küçük, "AK Parti alttan almayla dik durmayı karıştırmamalı!" başlığıyla kaleme aldığı yazısında şunları söyledi:

"Ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanı’na en ağır hakaretlerde bulunuyorlar. Meclis'te AK Parti’ye mafya, çete ve çok daha ağır ifadeler kullanılıyor. AK Partililer bunlara kurumsal olarak AK Parti sözcüsü Ömer Çelik ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun mesajlarıyla cevap veriyorlar. Vekiller, belediye başkanları ve diğer partililer daha hızlı ve “Külliye ne der?” diye beklemeden hareket etmeli. Çünkü karşılarında utanmaz bir grup var. Seçilmiş cumhurbaşkanına hakaret etmede bir beis görmüyorlar.

"CÜNEYT, HEMEN FABRİKA AYARLARINA DÖNDÜ"

AK Parti eskiden daha atak ve hızlıydı bu konuda. Şimdi o refleks daha zayıf. Ayrıca, şimdilik AK Partili görünen ve reklam aldığı için sessiz kalan gazeteci kılıklıların anında döneceğini de bilmeliler. İşte Cüneyt Özdemir örneğinde gördüler. AK Parti’ye son beş yılda yakın duran Cüneyt, hemen fabrika ayarlarına döndü...

Bu ülkede sırf kendilerinden değil diye başbakan ve bakanlar idam edildi. Cinayet işlendi. Erdoğan son 22 yılda dik durmasa rahmetli Menderes’ten beter edilirdi. Karşı taraf eline imkân geçse neler yapardı bir düşünün. Onlara yaranılarak bir yere varılmaz.

Eğer AK Parti fabrika ayarlarına dönecekse bence dik durma konusunda dönmeli. MHP gibi net olmalı. Millet dik duran siyasilere sever."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz