Defne Samyeli'den Olay Açıklamalar!

"Kondursaydın! Senin yanıldığın yer, senin körlüğün!”

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Güzel oyuncu Defne Samyeli bir dönem ünlü komedyen Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla magazin gündemini sallamıştı. Yılmaz ile Samyeli'nin ayrılığı da uzun süre konuşulmuş ve ayrılığın sebebi olarak Serenay Sarıkaya gösterilmişti. Samyeli ise 'konduramadım' açıklamasıyla dikkat çekmişti. Samyeli'den yıllar sonra bomba bir itiraf geldi.

Defne Samyeli katıldığı bir programda, bir dönem Cem Yılmaz'la yaşadığı aşka ilişkin bomba bir  itirafta bulundu. Programda, Defne Samyeli’ye, geçtiğimiz yıllarda Cem Yılmaz’ın Serenay Sarıkaya’yla kendisini aldatması üzerine söylediği ve haftalarca konuşulan ‘Konduramadım’ açıklaması hatırlatıldı.

Samyeli bu sözlerinin üzerine; “Oradan şunu öğrendim. Konduramamak da seninle ilgili bir konu. Kondursaydın! Senin yanıldığın yer, senin körlüğün!” ifadelerini kullandı.

"EX’TEN NEXT OLMAZ"

Defne Samyeli, yayında “Sizin için ex’ten next olur mu” sorusuna da şöyle yanıt verdi. “Olmaz. O, o dönem güzeldi. İnsanlar bir süre geçtikten sonra farklı kişiler olmaya başlıyorlar. O ilişkinin, tekrar aynı hislerle inşa edilebilmesi mümkün değil”

"BİTMİŞ, SONLANMIŞ..TEMCİT PİLAVI GİBİ OLDU"

Defne Samyeli, ayrıldığı ve noktaladığı ilişkilerin üzerine o kişilerin yeni başlayan aşklarıyla ilgili yapılan haberlerde sürekli isminin gündeme getirilmesinden rahatsızlık duyduğunu söyledi ve “Bitmiş, sonlanmış, herkes kendi yoluna gitmiş. Artık temcit pilavı gibi oldu. Sanki iki kişi birbirinin listesine giriyormuş gibi anılıyor. Yaşanan aşkı da küçültüyor bu durum” dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz