DEM’den Kılıçdaroğlu'na 'Dokunulmazlık' Tepkisi!

Kobani davasında mahkumiyet kararlarının açıklanmasının ardından CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan kararları eleştiren bir paylaşım geldi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Kobani davasında mahkumiyet kararlarının açıklanmasının ardından CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan kararları eleştiren bir paylaşım geldi. Bu paylaşıma DEM Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş sert bir yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu paylaşımında, “Adalet terazisi bugün bir kez daha kırıldı…” diyerek şunları yazdı:

“Yasama, yürütme ve yargının tek bir adama teslim edildiği her ülkede olduğu gibi bizim ülkemizde de maalesef hak arama kapısı haklıya ve mazluma kapalı, diktatörlerin çıkarlarına ve yakınlarına hizmet eder hale geldi.

Hiç kimse unutmasın, bugün verilen bütün kararların geçerliliği otoriter hükümetin iktidar süresi kadardır. Vicdanlarda ve milletimiz nezdinde bu kararların hiç bir hükmü yoktur.

Bunun içindir ki dikta rejimleriyle el sıkışılmaz ve sistemin aparatı olunmaz!

Bütün bu olanlar normal değildir, vicdani de ahlaki de değildir. Otoriter yönetimle mücadele etmek bu yoldaki tek seçeneğimizdir. Bütün demokratların bu gerçeği görmesi gerekir.

Biz pes edersek, milletimizin ensesindeki tokat daha katmerli olur.

Unutmayalım: Başka Türkiye yok!”

DEM’DEN TEPKİ: SORUMLUSUNUZ

Meral Danış Beştaş ise bu paylaşımı alıntılayarak, “Adalet terazisi ‘anayasaya aykırı ama evet’ deyip dokunulmazlıkların kaldırılmasına evet dediğinizde ilk kırılma gerçekleşti…” diye yazdı.

İşte o paylaşımlar:


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz