Çukur Dizisinin 'Timsah Celil'i İçini Döktü!

Armağan Çağlayan'ın Gör Beni serisine konuk olan Ahmet Melih Yılmaz, şimdiki adıyla Meli Bendeli, anlattıklarıyla Armağan Çağlayan'ı gözyaşlarına boğdu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteriyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, Armağan Çağlayan'ın Gör Beni serisine konuk oldu. Ünlü oyuncu cinsiyet değiştirdikten sonra Meli Bendeli adını almıştı. 

Programda samimi açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu cinsiyet değiştirme sürecinde yaşadıklarını anlattı. Kırgınlıklarını anlatan Meli Bendeli, söyledikleriyle Çağlayan'ı ağlattı. 

Gözyaşlarını Tutamadı 

Oyuncu konuşmasında Meli Bendeli bir dönem çok aşık olduğu insanın gittiğini ve kendisinin eski sevgilisini 6 sene beklediğini anlattı. "Ona ben 'travesti olacağım' diye mesaj attım. Arkandayım dedi, yanımda olacaktın dedi. Ben önüme baktım. Böyle olmamın kendisiyle alakası yok. Geç kalmamın alakası var. O yüzden önüme çıkan herkese kızgınım. Anama, oyunculuğa, unutamadım adama, herkese ayrı kızıyorum. Evvelimi bilmeyen ahirimden hesap sormasın. İnsanların şaşkınlıklarını anlıyorum da teessüflerini anlamıyorum" dedi.

Çok melankolik olduğunu söyleyen oyuncu bazen unutulmak ve toz olmak istediğini söyledi. Bu anlarda Armağan Çağlayan gözyaşlarına hakim olamadı ve "Bu kadar sert bir şey beklemiyordum açıkçası. Bir insanın herkese kızgın olması taşınması çok zor bir yük" diyen Armağan Çağlayan, gözyaşlarını tutamadı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz