Biloshow, 30. Yılını Kutluyor!

Yaklaşık 30 yıldır kendine has üslubu ile radyoda komedi programı yapan Biloshow akşam yayınlarının yanı sıra tekrar sabah yayınlarına başladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Biloshow eskiden olduğu gibi yine sabah yayınlarıyla dinleyenleri ile buluştu.

Yaklaşık 30 yıldır kendine has üslubu ile radyoda komedi programı yapan Biloshow akşam yayınlarının yanı sıra tekrar sabah yayınlarına başladı.

İstanbul’da yayın yapan ve iyi bir dinleyici kitlesine sahip olan 98.8 frekansındaki Star Artı Fm de akşamları  17:00 ile 20:00 saatlerinin yanı sıra sabahlarıda 07:30 ile 10:00 saatleri arasında yayınlarına başladı.

Dinleyenleri tarafından büyük bir beğeni ile takip edilen radyocu gelen talep ve istekler doğrultusunda eskiden olduğu gibi tekrar sabah yayınlarına da başladığını söyledi.

Biloshow programını dinleyenlere sorulduğunda ise İstanbul trafiğinde saatlerce yolda kaldıklarını, Biloshow u dinledikleri zaman resmen terapi gördüklerini, yol saatlerce sürse bile vaktin nasıl geçtiğini anlamadıklarını söylediler.

Bazı dinleyenler bekarken hatta çocukken dinlemeye başladıklarını fakat şu an  evli hatta artık çocuklarının bile beğeni ile dinlediğini söyledi.

Biloshow a sorduğumuzda bu  kadar sıkı takip edilmek sürekli ve merakla dinlenmek insanların neredeyse 30 yıldır hala ilgi ve beğenerek sizi dinlemesi neden diye sorduğumuzda 

“İnsanlar doğal olan şeyleri seviyor. Yayında anlattıklarım başımdan geçen komik anıların olayların süslenerek köpürtülerek anlatılmasıdır. Ben doğal biriyim dinlyenlerimi asla unutmam, asla ayırmam çocukta olsa severim büyükte olsa konuşurum. Yaşlı dinleyenlerim daha çok sever beni her yaş kesimine hitap ediyorum” dedi.

Biloshow2u hala dinlemeyip merak edenler var ise İstanbul da 98.8 frakansında Star Artı Fm de her sabah 07:30 -10:00 saatleri arası ve akşamları 17:00 - 20:00 yayında keyifle dinleyebilir.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz