Hadise, Çekici Halleriyle Büyüledi!

Mini şortuyla ve askılı bluzuyla olan pozlarını peş peşe paylaşan güzel şarkıcı, çekici halleriyle büyüledi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Özel hayatıyla ve sahne performansıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Hadise, sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı pozlarıyla da büyük yankı uyandırıyor. Son olarak Instagram hesabından mini şortuyla ve askılı bluzuyla olan pozlarını peş peşe paylaşan güzel şarkıcı, çekici halleriyle büyüledi.

Sahne şovlarıyla ve cesur tarzıyla dillerden düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla da büyük yankı uyandırıyor. 

HER PAYLAŞIMIYLA OLAY OLUYOR

Birbirinden iddialı pozlarını takipçileriyle paylaşamayı ihmal etmeyen Hadise'nin Instagram hesabından büyük bir hayran kitlesi bulunuyır. Her paylaşımıyla olan olan güzel şarkıcı, çoğu zaman sahne tarzıyla eleştirilere de maruz kalıyor. 

KUSURSUZ FİZİĞİNİ GÖZLER ÖNÜNE SERİYOR

Kusursuz fiziğini gözler önüne sermeyi tercih eden güzel şarkıcı, sahnede giydiği kıyafetleri de kendisine yakıştırmayı başarıyor. 

ÇEKİCİ HALLERİYLE DAMGA VURDU

Son olarak Instagram hesabından sahnedeki pozlarını peş peşe paylaşan Hadise, güzelliğiyle ve çekici halleriyle sosyal medyaya damga vurdu. 

Mini bir şort ve atlet giyeyi tercih eden şarkıcının bu hallerine bir bakan bir daha baktı. 

UNUTULMAZ ANLAR YAŞATIYOR

Dans ettiği anlardan da bir karesini paylaşan Hadise, sahne şovlarıyla da hayranlarına unutulmaz anlar yaşatıyor. 

"SEN HEP BÖYLE PARLIYORSUN"

Güzel şarkıcı Hadise'nin paylaşımına; "Barbie", "Çok güzelsin çok", "Sahnelerin starı", "Saçın çok güzel olmuş", "Sen hep böyle parlıyorsun" gibi yorumlar geldi. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz