Burcu Özberk'ten İddialı Tatil Pozları!

Ünlü oyuncunun cesur pozlarına hayranları kayıtsız kalamadı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Güneşin Kızları, Afili Aşk, Çocukluk, Aşk Mantık İntikam, Kraliçe ve Ruhun Duymaz gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Burcu Özberk, kariyerinin yanı sıra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Son olarak Instagram hesabından peş peşe tatil pozlarını paylaşan Özberk, leopar desenli bikinisiyle ortalığı kasıp kavurdu. Ünlü oyuncunun cesur pozlarına hayranları kayıtsız kalamadı.

2013 yılında 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Huricihan Sultan' karakteriyle oyunculuğa ilk adımını atan, son olarak 'Ruhun Duymaz' dizisinde rol alan Burcu Özberk, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da dillerden düşmüyor. 

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Özberk, magazin dünyasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Hayranları tarafından yakın takibe alınan Özberk, Instagram hesabından paylaştığı pozlarlar da ilgi odağı oluyor..

TATİL POZLARINI PEŞ PEŞE PAYLAŞTI

Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim şimdi de cruise gemisi ile çıktığı tatilden karelerini peş peşe paylaştı. 

LEOPAR DESENLİ BİKİNİSİYLE NEFES KESTİ

Leopar desenli bikinisiyle kamera karşısına geçen Burcu Özberk'in pozları büyük beğeni topladı. Kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle dillerden düşmeyen Özberk'e hayranları da kayıtsız kalamadı.

Fit görüntüsüyle de dikaktleri üzerine çeken Özberk'in o halleri sosyal medyayı salladı. 

"İÇİNİN GÜZELLİĞİ YÜZÜNE YANSIYOR"

Özberk'in paylaşımlarına; "Çok güzelsin, mükemmelsin", "Su gibi, kuğu gibi güzelli"', "Ne tür muhteşem bir kadın? Ne tür bir görüntü?", "İçinin güzelliği yüzüne yansıyor" gibi yorumlar geldi. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz