Deniz Uğur'dan 'Özür' ve 'Dayanışma' Açıklaması!

Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, tarafların birbirlerinden özür dilediğini ve ilişkilerinde bir uzlaşma sağladıklarını duyurdu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Deniz Uğur'un, oğlunun Nilüfer ve kızı tarafından kaçırıldığı iddiaları büyük yankı uyandırmıştı. Taraflar arasındaki gerginlik günler sonra sona erdi. Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, tarafların birbirlerinden özür dilediğini ve ilişkilerinde bir uzlaşma sağladıklarını duyurdu.

Reha Muhtar ile evliliğinden doğan ikiz çocuklarından, oğlu Poyraz'ın, Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı tarafından kaçırıldığını öne süren oyuncu Deniz Uğur, yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmişti. Nilüfer ise kızının, kardeşi Poyraz'ı Reha Bey'in evine götürdüğünü, kaçırmadığını söylemişti. Tüm tartışmaların sonucunda Reha Muhtar yoğun bakımdayken, oğlunun ise annesinde kalması mahkeme tarafından kararlaştırılmıştı.

Deniz Uğur yaptığı yeni bir paylaşımda ise birbirlerinden özür dilediklerini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Son günlerde travmatik süreçte medyaya yansımış olan tartışmalar tarafımızca sonlandırılmıştır, karşılıklı özürler dilenmiş ve yanlış anlaşılmalar giderilmiştir. Çocukların üstün yararı için bundan sonra tüm süreci anne Deniz Uğur ve ablası Ayşe Nazlı Yumlu, iletişim ve dayanışma içinde yönetecektir. Kararımıza saygı duyulup konu hakkında daha fazla yorum yapılmamasını kamuoyu ve basın mensuplarından rica ederiz. Teşekkürler."


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz