Bakanlar, Seçim Bölgelerinde Çalışmalarına Başladı!

AK Parti'den milletvekili adayı gösterilen kabine üyeleri seçim bölgelerine giderek seçim çalışmalarına başladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Milletvekili adayı gösterilen bakanlar, seçim bölgelerine giderek çalışmalara başladı. Bakanlar bulundukları illerde yerli üretim olan Togg araçlarını kullandı

AK Parti'den milletvekili adayı gösterilen kabine üyeleri seçim bölgelerine giderek seçim çalışmalarına başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabinedeki isimlerin milletvekili adayı olacaklarını ve seçim bölgelerinde görevlendirileceklerini açıklamıştı.

Bakanlar seçim bölgelerinde, bakanlığa tahsis edilen yerli üretim Togg araçlarını kullandı.

Hulusi Akar

Seçim çalışmaları için bölgede Kayseri'ye giden Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, HDP'ye yönelik eleştirilerde bulunarak, "Bizim herhangi bir şekilde kimsenin etnik, dini, mezhepsel kökeni ile bir sorunumuz yok fakat terörle arasına mesafe koyamayanlarla çok ama çok ciddi sorunumuz var. Milletimizin feraseti, yıllarca mücadele ettiğimiz PKK'yla işbirliği yapan siyasi kurum ve kuruluşlarla onlarla ittifak yapanları görecektir" dedi.

Vedat Bilgin

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, AK Parti Gaziantep Aday Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada Millet İttifakı'nı eleştirerek, "Bunlara aman vermeyeceğiz" ifadesini kullandı.

Kasapoğlu'nu vali karşıladı

AK Parti'den İzmir 1. bölge milletvekili adayı olarak açıklanan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, için Adnan Menderes Havalimanı'nda karşılama töreni düzenlendi.

Vali Yavuz Selim Köşger, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ile bazı milletvekillerinin yanı sıra minik sporcuların da bulunduğu karşılamada konuşan Kasapoğlu, güzel bir havada, güzel bir başlangıç için İzmir'e geldiğini söyledi.

Kasapoğlu şunları kaydetti:

Bugün hep birlikte bismillah diyoruz. İzmir, Türkiye ve Türkiye Yüzyılı için 'Hemen şimdi' diyoruz. Bu başlangıcımız ülkemiz, milletimiz, insanlık için hayırlı olsun. 14 Mayıs sabahı, 15 Mayıs günü çok farklı bir başlangıç yapacağız ve inşallah ülkemizin iddiasını daha yukarılara taşıma yolunda birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi en üst seviyede tutarak iddiamızla birlikte yarınlara yürüyeceğiz. Başlangıcımız hayırlı olsun. İnşallah biraz sonra İzmir 1. ve 2. bölge adaylarımızla milletimizin huzuruna çıkacağız. Rabb'im yar ve yardımcımız olsun.

Nureddin Nebati

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AK Parti'den milletvekili adayı olduğu Mersin'de seçim çalışmalarına katılmak üzere hava yoluyla Adana'ya geldi.

Adana Havalimanı'nda partililerce karşılanan Nebati, burada kendisini bekleyen Togg'a bindi. Gazetecilere açıklama yapan Nebati, "Elhamdülillah Cumhurbaşkanı'mızın önderliğinde Türkiye'ye yakışıyor. SİHA'larımızla İHA'larımızla, uçaklarımızla, gemilerimizle, helikopterlerimizle... Allah'ın izniyle bir de bu araçta müthiş bir keyif var. İnşallah sizin de olur. Allah'a emanet olun. Muhteşem bir duygu" dedi. Nebati, açıklamasının ardından kullandığı araçla Mersin'e hareket etti.

Mehmet Muş

Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun milletvekili adayı Mehmet Muş, Samsun'un Kavak ilçesindeki Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına, Togg ile geldi.

Araçla ilgili konuşan Muş, "Performansı, yol tutuşu çok iyi, çok atak bir araç. Güvenlik sistemleri en üst düzeyde dizayn edilmiş. Yol hakimiyeti ve yol tutuşu çok seri olmasına rağmen çok kısa sürede durabiliyor" ifadesini kullandı.

Adil Karaismailoğlu

AK Parti Trabzon milletvekili adayı olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, partisinin seçim irtibat bürosunu ziyaret etti. Karaismailoğlu ziyarete bakanlığa tahsis edilen Togg T10X ile gitti.

Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde durmak yok, yola devam diyeceğiz. Türkiye Yüzyılı için doğru adımlarla doğru adamla koşarak devam edeceğiz" dedi.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz