Arda Güler İçin Flaş Karar!

İspanya basınında yer alan haber Arda Güler’i sevenleri üzdü. İspanyol ekibinin milli futbolcu hakkındaki kararı büyük şok yaşattı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Real Madrid’de forma giyen milli futbolcu Arda Güler hakkında çarpıcı bir transfer gelişmesi yaşandı. İspanya basınında yer alan haber Arda Güler’i sevenleri üzdü. İspanyol ekibinin milli futbolcu hakkındaki kararı büyük şok yaşattı.

İspanyol ekibi Real Madrid’de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, başkent ekibinde İspanya LaLiga, UEFA Şampiyonlar Ligi ve İspanya Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.

Milli futbolcu son haftalarda gösterdiği performansla takımın en öne çıkan isimlerinden olan özellikle attığı gollerle herkesin dikkatini çekti.

ANCELOTTI, TAKIMDA KALACAĞINI SÖYLEMİŞTİ

Milli futbolcunun gelecek sezon Real Madrid’de kalma ihtimalinin güç kazandığı belirtilmişti. İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti de Arda’nın gelecek sezon takımda kalacağını söylemişti.

ARDA GÜLER, REAL MADRİD'DEN AYRILABİLİR

Ancak İspanya basınından çarpıcı bir iddia geldi. Todofichajes'te yer alan habere göre; Real Madrid, milli futbolcu Arda Güler’i takımdan gönderebilir.

Haberde; Real Madrid yönetiminin Dani Ceballos ile Arda Güler arasında seçim yapması durumunda, kiralık olarak gönderilecek olan oyuncunun Arda Güler olacağı iddia edildi.

Bunun nedeni ise emeklilik kararı alan Toni Kroos. Carlo Ancelotti, Kroos'un yerini Ceballos'un doldurabileceğini düşünüyor.

İtalyan teknik adamın daha az ofansif ve topu daha iyi kontrol edenden yana tercihini kullanacağı belirtilirken, Ceballos'un tempoyu yakalaması ve sezon öncesinde iyi performans göstermesi halinde istediği dakikaları alacağı kaydedildi.

"ARDA GÜLER'İN AYRILMASI İHTİMAL DIŞI DEĞİL"

Söz konusu haberde, "Elimizdeki bilgilere göre Arda Güler'in kiralık olarak takımdan ayrılması ihtimal dışı değil, Ancelotti Ceballos'a güveniyor" ifadesine de yer verildi.

ARDA GÜLER'İN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 30 milyon euro olarak gösterilen 19 yaşındaki Arda Güler, bu sezon İspanyol ekibinde forma giydiği 12 maçta 440 dakika süre aldı. Arda bu maçlarda 6 gol attı. Milli futbolcu 63 dakikada bir kez skora katkı vermiş oldu. Arda’nın İspanyol ekibiyle  2029 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz