Galatasaray’a 30 Milyon Euroluk Orta Saha!

Transfere yeşil ışık yaktı, taraftarları heyecan bastı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Galatasaray’da transfer çalışmaları hız kazandı. Cimbom piyasa değeri 30 milyon euro olarak gösterilen futbolcu transfer gündemine alındı. Sosyal medyadaki beğenisiyle transfere yeşil ışık yakan yıldız futbolcu sarı-kırmızılı futbolseverleri heyecanlandırdı.

Geçen sezonu Süper Lig ve Süper Kupa zaferleriyle taçlandıran Galatasaray’da yeni sezon için yapılanma başladı. Sarı-kırmızılı takım ilk olarak teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Konu ile ilgili KAP'a yapılan bildirimde şu ifadelere yer verildi:

“Futbol A Takımımızın Teknik Direktörü Okan Buruk ile 2024-2025 ve 2025-2026 sezonlarını kapsayan 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Teknik Direktörümüze, 2024-2025 sezonu için net 110.250.000 TL sezonluk ücret ödenecek olup, 2025-2026 sezonu için ödenecek ücretler TUİK tarafından belirlenecek ÜFE-TÜFE ortalaması oranında artış yapılarak belirlenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, transfer çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Oyunculara gelen astronomik rakamları burada sizin onları verme şansınız yok. Bunlar transferi zorlaştıran şeyler. Bir de hep en iyi oyuncuyu arıyoruz biz. Şu anda birçok oyuncuyla görüşüyoruz. Birçok oyuncu ile ilgili kulüplerden bilgi alıyoruz. Şu anda sağ bekimiz yok. Önceliğimiz sağ bek mevkisi. Yine orta saha için, hücum hattı için oyuncular düşünüyoruz. Ama bizim için şu anda acil gözüken sağ bek” dedi.

Buruk’un açıklamaları sonrası Galatasaray’ın orta saha bölgesine transfer etmek istediği bir isim daha ortaya çıktı.

GALATASARAY, LEON GORETZKA'YI TRANSFER GÜNDEMİNE ALDI

Spor muhabiri Ertan Süzgün, Galatasaray’ın Alman ekibi Bayern Münih’te forma giyen Leon Goretzka’yı transfer gündemine aldığını ifade etti.

"GORETZKA GALATASARAY'IN GÜNDEMİNDE"

Ertan Süzgün, "15-20 gün önce Goretzka'yı duydum ama çok zor transfer. Goretzka Galatasaray'ın gündeminde...” dedi.

"GALATASARAY'A GEL" YORUMUNU BEĞENDİ

Borussia Mönchengladbach'ta sürdüren Christoph Kramer, Bayern Münih'in yıldız futbolcusu Leon Goretzka'ya sürpriz bir çağrıda bulundu. Alman futbolcu Kramer, milli takımdan arkadaşı olan Goretzka'nın bir fotoğrafına "Come to Galatasaray" yorumunda bulundu.  Kramer'in bu yorumunu Goretzka'nın beğenmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Yaşanan bu anlar ise sosyal medyada gündem olurken sarı-kırmızılı taraftarlar heyecanlandı.

PİYASA DEĞERİ 30 MİLYON EURO OLARAK GÖSTERİLİYOR

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 30 milyon euro olarak gösterilen 29 yaşındaki Alman futbolcu, 2018 yılında Alman ekibi Schalke 04 takımından bedelsiz olarak Bayern Münih’e transfer olmuştu. Merkez orta saha, on numara ve önlibero mevkilerinde oynayabilen Goretzka, bu sezon forma giydiği 42 maçta 6 gol atarken 11’de asist yaptı. Goretzka’nın kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz