Arda Güler, Fenerbahçe’ye Geri mi Dönüyor!

Sarı-lacivertli takımın teklifine yer verilen haberde Real Madrid'in Fenerbahçe'nin bu teklifini ciddi şekilde düşünebileceği belirtildi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İspanyol basını Fenerbahçe’nin Real Madrid’e sattığı Arda Güler’i yeniden kadrosuna katmak istediğini yazdı. Sarı-lacivertli takımın teklifine yer verilen haberde Real Madrid'in Fenerbahçe'nin bu teklifini ciddi şekilde düşünebileceği belirtildi.

Arda Güler, yaz transfer döneminde 20 milyon euro bonservis ve 10 milyon euro bonus karşılığında Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olmuştu. Milli futbolcu yeni takımıyla 6 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Herkes Real Madrid’de Arda Güler’in harikalar yaratmasını beklerken yıldız futbolcu yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle istediği forma şansını yakalayamadı. İlk olarak menisküs ameliyatı olan futbolcu daha sonra ise adale sakatlığı yaşamıştı.

Son olarak bir sakatlığı daha nükseden Arda Güler’in 1 ay süreyle sahalardan uzak kalacağı ifade edilmişti. Yıldız futbolcunun tedavisi devam ederken çok konuşulacak bir gelişme yaşandı.

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ BELLİ OLDU

İspanyol Defensa Central’in haberine göre Fenerbahçe, Arda Güler'i kiralamak istiyor. Ali Koç yönetiminin teklifinin ise 1 milyon euro kiralama ücreti ve futbolcunun maaşını ödemek olduğu belirtildi.

REAL MADRID TEKLİFİ DÜŞÜNEBİLİR

Real Madrid'in Fenerbahçe'nin bu teklifini ciddi şekilde düşünebileceği ve eflatun-beyazlıların Arda Güler'e tedavisini sürdürmek üzere Türkiye'ye gitmesine izin verdiği haberin detayında yer aldı. İspanyollar teklife onay verirse Arda Güler, sezon sonuna kadar Fenerbahçe forması giyebilir. 

Transfermarkt’a göre değeri 15 milyon euro olarak gösterilen Arda Güler, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 51 maçta 9 gol atıp 12 asist yaptı.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz