Galatasaray'da 3 Futbolcunun Bileti Kesildi!

Kadro değerlerinin toplamı 43.4 milyon euro olan isimler devre arası takımdan gönderilecek.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Galatasaray’da kadro yapılanması için çalışmalar başladı. Bu kapsamda teknik direktör Okan Buruk’un gözüne giremeyen 3 futbolcunun bileti kesildi. Kadro değerlerinin toplamı 43.4 milyon euro olan isimler devre arası takımdan gönderilecek.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4.hafta maçında Alman ekibi Bayern Münih’e deplasmanda Harry Kane’nin golleriyle yenildi. Sarı-kırmızılı takımın tek golünü ise Bakambu kaydetti. Cimbom bu yenilgi sonrası rotayı lige çevirdi.

Trendyol Süper Lig’in 12.hafta müsabakasında Hatayspor’a 2-1 yenilen Galatasaray, sezonunun ilk yenilgisini aldı. O maça kadar haftaya lider giren sarı-kırmızılı takım, Fenerbahçe’nin Adana Demirspor beraberliği sonrası milli takım arasına averajla 2.sırada girdi.

Üst üste alınan 2 yenilgi sonrası bazı futbolcuların durumu da yeniden konuşulmaya başlandı. Akşam’ın haberine göre Galatasaray’da 3 futbolcunun devre arasında takımdan gönderilmesi kararı alındı.

TANGUY NDOMBELE

Bu isimlerden birinin İngiliz ekibi Tottenham Hotspur takımından kiralanan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele olduğu kaydedildi. Teknik heyetin istediği seviyeye gelemeyen futbolcu için ayrılık kararı alındı. İngiliz basınına göre Galatasaray futbolcuyu Tottenham’a geri yollamak istiyor.

Transfermarkt’a göre değeri 21 milyon euro olarak gösterilen 26 yaşındaki Tanguy Ndombele, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 7 maça çıktı, 123 dakika süre aldı. Fransız futbolcu gol ve asist katkısı yapamadı.

NELSSON

Galatasaray’da bileti kesilen bir diğer isim ise Davinson Sanchez’in transferi sonrası yedek futbolcu konumuna düşen stoper oyuncusu Victor Nelsson oldu. Futbolcu için gelecek tekliflerin değerlendirilmesi yönünde karar alındı.

Transfermarkt’a göre değeri 19 milyon euro olarak gösterilen Nelsson, 15 maçta forma giydi. Futbolcunun sözleşmesinde 25 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunuyor.

BAKAMBU

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen forvet oyuncusu Bakambu da beklentileri karşılayamadı. 32 yaşındaki Demokratik Kongolu golcü 11 maçta sadece 1 gol atarak kötü bir performans sergiledi. Transfermarkt’a göre değeri 3.4 milyon euro olarak gösterilen futbolcunun sarı-kırmızılı takım ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz