Galatasaray’dan Yüzyılın Transfer Hamlesi!

Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için transfer yapma kararı alırken gündeme dünyaca ünlü bir yıldız geldi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

HEDEFTEKİ DÜNYA YILDIZI...

Galatasaray’ın Barcelona’da forma giyen Türk asıllı Almanya Milli Takımı futbolcusu İlkay Gündoğan ile ilgilendiği ifade edildi. İlkay Gündoğan’ın da Galatasaray taraftarı olması bu transferde sarı-kırmızılı takımın elini güçlendiriyor.

REAL MAÇI SONRASI SÖZLERİ ÇOK KONULMUŞTU

Yıldız futbolcunun 2-1 kaybedilen Real Madrid maçı sonrası, "Aşırıya kaçmadan dürüst olmak istiyorum. Yanlış bir şey söylemek istemiyorum ama soyunma odasındaydım, oyuncular üzgün ama böylesine önemli bir maç ve böyle adil olmayan bir sonuçtan sonra daha fazla hayal kırıklığı ve öfke görmek isterdim. Ben buraya bu tür maçları kaybetmek ya da puan farkının açılmasına izin vermek için gelmedim. Tecrübeli bir oyuncu olarak benim de ‘Takımın böyle şeylere izin vermemesi’ gibi bir sorumluluğum var. Dirence ihtiyacımız var" gibi sözleri de takımdaki durumdan memnun olmadığını gözler önüne sermişti.

YÖNETİMİ ÖFKELENDİRDİ

Mundo Deportivo'da yer alan habere göre; İlkay Gündoğan'ın soyunma odasında söyledikleri adeta şok etkisi yarattı. Katalan ekibinin teknik patronu Xavi, İlkay'ın sözlerine destek verdi ama yönetim kademesi ve bazı oyuncular, bu eleştirilerin kamuoyu önünde yapılmasına öfkelendi.

Transfermarkt’a göre değeri 20 milyon euro olarak gösterilen İlkay Gündoğan, bu sezon çıktığı 17 maçta 1 gol attı, 5 asist yaptı. İlkay’ın Barcelona ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz