Alnınızı Nasıl Daha Küçük Gösterebilirsiniz?

Dikkati alnınızdan uzaklaştırmak için bu basit, yanıltıcı numaralarda ustalaşın.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Alnınızı nasıl daha küçük göstereceğinizi merak ediyorsanız, doğru sayfaya geldiniz. Makyaj ve güzellik ürünleri, doğal özelliklerinizi tanımlayabilir ve görünümünüzü geliştirebilir . Hatta yüz hatlarınızla oynayarak yeni görünümler yaratmanıza ve denemenize yardımcı olabilirler. Örneğin, doğru makyaj tüyolarını biliyorsanız, ince dudaklarınızı daha dolgun gösterebilir, kaşlarınıza istediğiniz kalınlığı verebilir, çene hattınızı keskinleştirebilirsiniz. Eşsiz ve ilginç bir özellik, genellikle bir kusur olarak kabul edilen geniş bir alındır. Bu makalede, alnınızı daha küçük göstermeye yardımcı olacak bazı basit ama etkili makyaj hileleri ele alınmaktadır. Kontrol etmek için yukarı kaydırın.

Alnınızı Nasıl Daha Küçük Gösterebilirsiniz - En İyi 8 Makyaj İpucu:

Geniş alnınızı bir süreliğine gizlemek istiyorsanız, güzel görünmenize yardımcı olacak tüyolarımız burada.

1. Bir Allık İpucu:

Alnınızdan dikkat çekmek için parlak bir allık kullanabilirsiniz.

Yanaklarınızın elmaları boyunca biraz pembe veya şeftali allığı sürün.

Hafif lifting etkisi için ürünü yukarıya doğru çalıştırın.

Ayrıca ışıltılı ışıltılı yanak ürünleri kullanmak da etkili bir hiledir. Işığı yanaklarınıza yansıtarak dikkati yüzünüzün merkezine çeker.

2. Daha Koyu Temel:

Bu makyaj numarası, fotoğraflar için mükemmel bir şekilde çalışacaktır. Daha keskin bir alın görünümü elde etmek istiyorsanız, şakaklara ve saç çizgisine daha koyu bir fondöten uygulayın.

Tüm saçlarınızın yüzünüzden bağlı olduğundan emin olun, böylece makyaj uygulamak ve karıştırmak kolaydır.

Ardından, doğal cilt tonunuzdan beş ton daha koyu olan mat bir kapatıcı veya fondöten seçin .

Şimdi orta boy düz veya kubbe şeklinde bir fırça ile alnınızın çevresine düz bir çizgi çizmeye başlayın.

Karıştırma, herhangi bir makyaj görünümünün anahtarıdır. Başarılı bir yüz konturlu görünüm elde etmek için çok önemli ve gerekli bir bileşendir. Bu nedenle, pürüzsüz bir yüzey elde edene kadar ürünü dışa doğru karıştırmaya devam edin.

Kontur, sert çizgiler olmadan doğal görünmelidir.

Ardından, etkinin daha güçlü ve keskin görünmesi için bir bronzlaştırıcı ile devam edin.

Bu numara, kemik yapınızın açılarını artıracak ve yüzünüzün yuvarlak görünümünü en aza indirecektir.

3. Vurgulayın:

Vurgulama, ışığın alnınızın ortasını yansıtmasını sağlamanın kolay bir yoludur, böylece dikkatleri geniş alın görünümünden çeker.

Işıltılı bir aydınlatıcı pudra seçin ve alnın ortasına, tam olarak kaşlarınızın arasına uygulayın ve dışa doğru karıştırın.
Yüzünüzün şeklini kaldırmak için vurgulayıcıyı burun kemerinize de uygulayabilirsiniz

Bu teknik, özelliklerinizin alnınızın genişliğini öne çıkarmasını ve önemsiz göstermesini sağlayacaktır.

4. Keskin Yanaklar:

Daha ince yanaklar, dikkati yüzünüzün merkezine çekmeye yardımcı olur ve böylece dikkati alnınızdan başka yöne çeker.

Doğal cilt tonunuzdan 3 ila 4 ton daha koyu olan bir bronzlaştırıcı pudra kullanın.

Yanağınızın ortasından kulağa doğru çapraz bir çizgi halinde uygulayın.

Bu makyaj tekniği, bir "balık suratı" yaparak ve elmacık kemiğinizin çukurunu mükemmel bir şekilde konumlandırarak ve ürünü fırçalayarak kolayca yapılabilir . Ve karıştırmayı unutmayın!

5. Bronzlaştırıcı:

Alnınızı anında daha kısa göstermenin en kolay yolu bronzlaştırıcı kullanmaktır . Bir bronzlaştırıcı, etkinin görünür olması için mat formüllü ve doğal cilt tonunuzdan en az 3 ton daha koyu olmalıdır.

Konik bir allık fırçasına biraz bronzlaştırıcı alın ve gölgeyi şakaklarınıza ve saç çizgisinin çevresine dağıtın . Bu numara, daha güçlü bir kemik yapısını vurgulayacak ve yaratacaktır. Bu, geniş alnınızın daha küçük görünmesini sağlar.

6. Dramatik Gözler:

Yüzünüzün odak noktası gözleriniz üzerinde olacak ve herhangi bir izleyicinin dikkatini alından uzaklaştıracak şekilde çekici bir göz makyajı uygulayın. Göz makyajınız anında yüz şeklinizde fark yaratabilir .

Hızlı ipucu

Üst göz kapağınıza gri, lacivert veya kahverengi bir göz farı uygulayın, kirpik çizgisinden kıvrıma kadar ilerleyerek dumanlı göz efekti yaratın. Ardından, kaş kemiğinizi vurgulamak için cilt tonunuzdan 1-2 ton daha açık nötr bir göz farı kullanın. Son olarak, maskara ve tercih ettiğiniz koyu göz kalemi uygulayarak bitirin.

7. Dudaklarınızı Oynayın:

Elinizde sadece birkaç saniye ile yüzünüzde anında bir germe yapmak istiyorsanız, o zaman en iyi numara dudaklarınızı oynatmak.

Dudaklarınıza parlak pembe veya mercan rengi bir ruj sürün ve tüm vurgunun dudaklarınıza gittiğini anında fark edeceksiniz, böylece herkesin dikkatini geniş alnınızdan uzaklaştıracaksınız! Tek hatırlamanız gereken diğer makyajı sade tutmak .

8. Doğru Kaş Şeklini Seçin:

Kaşlar, yüzünüz için daha ince ve daha genç bir görünüm elde etmenize yardımcı olur . Yüz yapınızı çerçevelemeye yardımcı olurlar. Alnınızı daha kısa göstermek istiyorsanız, kaş şeklinizi köşeli olarak değiştirin.

Hızlı ipucu

Göz ve kaş kemiği arasında daha fazla boşluk varmış gibi görünmesi için kemerin yüksek veya kalın olduğundan emin olmanız yeterlidir.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz