Yaşar Alptekin'den Olay 'Jigolo' İtirafı!

Ünlü isim uzun bir aradan sonra Esra Ezmeci'ye konuk oldu ve itiraflarıyla şaşırttı. Özel hayatını ise hiç çekinmeden anlattı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Bir dönemin ünlü mankeni ve oyuncusu Yaşar Alptekin her şeyi geride bırakarak maneviyata yönelmiş ve gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı. Beş vakit namaz kılmaya başlayan Alptekin değişimiyle de uzun süre konuşulmuştu. Ünlü isim uzun bir aradan sonra Esra Ezmeci'ye konuk oldu ve itiraflarıyla şaşırttı. Özel hayatını ise hiç çekinmeden anlattı.

Bir dönemin ünlü mankeni ve oyuncusu Yaşar Alptekin artık gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Bir zamanlar manken, dansçı ve oyuncu olan Alptekin radikal bir karar alarak kendini maneviyata adamıştı.

Yıllar içindeki değişimiyle de uzun süre gündemde kalan Alptekin şimdi de Esra Ezmeci'nin YouTube programında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

'EŞİMİ EN YAKINI İLE ALDATTIM'
Özel hayatına dair soruları açık açık yanıtlayan Yaşar Alptekin Ezmeci'nin "Eşinizi aldattınız mı?" sorusuna "İlk eşim çok kıskançtı. Yapmadığım şeylerle bana ithamda bulunuyordu. En yakınında bulunan kişiyle aldattım. Hemen duysun ve boşansın diye." yanıtını verdi.

'JİGOLO DİYORLARDI BANA...'

Alptekin'in bu yanıtı ile çok şaşıran Ezmeci ünlü isme Gönül Yazar'la birlikteliğini hatırlattı. Alptekin "İkimizde ilişkimizi saklamadık. Herkes biliyordu. Jigolo diyorlardı bana. Ama o çıkıp tam tersi ben değil o para harcıyor diye açıklamada bulundu. Doğruyu söyleyen harbi kadındı” diyerek yanıt verdi. Yaşar Alptekin'in bu itirafları kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz