Afra Saraçoğlu'nun Annesi Ateş Püskürdü!

Lütfiye Saraçoğlu, "Zavallısınız, acınası haldesiniz" diyerek adeta ateş püskürdü.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Afra Saraçoğlu'nun annesi Lütfiye Saraçoğlu, kızı hakkında yapılan 'Yeteneksiz' yorumunu görünce çılgına döndü. Saraçoğlu, "Zavallısınız, acınası haldesiniz" diyerek adeta ateş püskürdü.

Afra Saraçoğlu'nun annesi Lütfiye Saraçoğlu, kızı hakkında yapılan 'Yeteneksiz' yorumunu görünce çılgına döndü. Saraçoğlu, "İlahi adalet umarım sizi bulur bir gün" diyerek adeta ateş püskürdü.

Yalı Çapkını dizisinde Mert Ramazan Demir ile başrolde rol alan Afra Saraçoğlu, bir süredir ayrılık haberleriyle gündemde. 

"İLAHİ ADALET SİZİ BULUR"

Sevgilisi Mert Ramazan Demir ile Instagram'dan takipleşmeyi bırakan Saraçoğlu'yla ilgili yapılan bir paylaşımda "Bu yeteneksizlikle nasıl oyuncu oldukları bilinmeyen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, birbirlerini takip etmeyi bıraktı" denildi.

Kızı hakkında yapılan 'Yeteneksiz' yorumunu görünce çılgına dönen anne, "Siz bir de buradan kadın duyarı da kasarsınız değil mi? Zavallısınız, acınası halleriniz. İlahi adalet umarım sizi bulur bir gün. Bir annenin ahını almak istemişsiniz ama senin bunları anlayacağından şüpheliyim. Kin ve nefretle dolusunuz. Utanmazsınız. Herkesin bir ailesi var, utanmazlar. Sen kimsin boş bir sayfasın" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz