Ablasını Neden Düğününe Çağırmadı?

15 kişilik davetli listesinde Subaşı'nın ablası Kübra Açıl'ı davet etmemesi dikkat çekti. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Şeyma Subaşı düğün için gün sayarken davet ettiği 15 isim ortaya çıktı. Ablasının olmaması dikkat çekerken, yaptığı açıklama şoke etti.

Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından Mısırlı iş insanı ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı evlilik için gün sayıyor. 15 kişilik davetli listesinde Subaşı'nın ablası Kübra Açıl'ı davet etmemesi dikkat çekti. 

Şeyma Subaşı'nın düğün detaylarını Günaydın yazarı Bülent Cankurt köşesine taşıdı. Cankurt'un iddialarına göre; düğünün başlangıcı, 5 Mayıs'ta saat 17.00'de kokteylle olacak. Şeyma kokteyle gelinlikle katılacak. Ardından 01.00 kadar sürecek bir parti yapılacak.

Düğüne, ertesi gün akşam düğün yemeğiyle devam edilecek. Şeyma, bu yemekte ikinci gelinliğini giyecek. 23.30'da başlayıp ucu açık olan after partiyle de düğün sona erecek.
Subaşı'nın davetli listesinde Dila Tarkan- Dağhan Doğruer, Gökmen-Ayşegül Şeynova, Kasım Garipoğlu, Cemal Can Seven, Burak Ateş, Türker Yücel, Selim Sankaya, Mert Vidinli, Laura Margarita, Elisabeth Mas, Nastassia Jacober ve Zoheer Majhadi var. Meedo ise Şeyma'nın 15 kişilik davetine karşılık düğüne tam 235 kişi davet etmiş.

Şeyma Subaşı davetli listesine ilişkin Instagram'da özel abonelerine ilişkin şu açıklamayı yaptı: 

Kendi halinde, kendi benliğinde çok özel olan insanlar sadece arkadaşlarım. Bu kişiler sadece etrafımda olacak. Ablam dahi hayatımda olmayacak zaten. 15 değil, 15 fazla 10 kişi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz