AK Parti Edirne İl Başkanlığına Belgin İba Atandı!

31 Mart yerel seçiminde Edirne Belediye Başkan adayı olan Belgin İba, AK Parti İl Başkanlığına atandı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

AK Parti Teşkilat Başkanlığı, Edirne İl Başkanlığına Belgin İba'nın atandığını duyurdu.

Başkanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Edirne İl Başkanlığına Sayın Belgin İBA atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı İl Başkan Vekilimiz Sayın Aydoğan AKINCI’ya teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen il başkanımıza başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Mazbatasını aldığını aktaran Belgin İba da sosyal medya paylaşımında "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir tarafından AK Parti Edirne İl Başkanlığı vazifesiyle görevlendirilmiş bulunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza güveni için teşekkür ediyorum. İçimizdeki Edirne sevdası ile, tarihin ve geleceğin şehri Edirne'mize ve artık tek yürek bir aile olduğumuz kıymetli hemşehrilerimize hizmete devam..." dedi.

AK Parti İl Başkanı Belgin İba, 31 Mart yerel seçimlerinde Edirne Belediye Başkanı adayı olmuş, yerine ise vekaleten Aydoğan Akıncı getirilmişti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz