Edirne'de Çaya Zam Geldi!

Edirne’de çay ocakları ve kıraathanelerde ince belli bardakta satılan çayın fiyatı 10 lira oldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EDESOB) Yönetim Kurulu’nun dünkü toplantısında alınan kararla, kentte çay ocakları ve kıraathanelerde 7,5 liradan satılan çayın fiyatı 10 liraya çıkarıldı.

Edirne’de çay ocakları ve kıraathanelerde ince belli bardakta satılan çayın fiyatı 10 lira oldu. Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz, "Çay ocakları ve kahvehanelerde çay 7,5 liraydı, 10 lira oldu. Burada bir tezat var. Çiftçi bir kilo buğday satıp bir çay içemeyecek" dedi.

“BURADA BİR TEZAT VAR”

Cingöz, bugün yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Edirne’de çay fiyatları dün yapmış olduğumuz toplantıyla beraber 10 TL oldu. Kafeteryalarda değil, sadece çay ocakları ve kahvehanelerde. Çünkü Tekirdağ ve Kırklareli’nde 10 TL yapıldı. Bizimkiler de talep etti. Biz de uygun gördük ve onayladık. 7,5 liraydı, 10 lira oldu. Burada bir tezat var.

Çiftçi bir kilo buğday satıp bir çay içemeyecek. Daha önce arkadaşlarımız 10 TL talepte bulundular ama biz uygun görmedik. Bölgemizdeki diğer illerde o zaman çay 7,5 liraydı. Biz de 7,5 liranın aynen kalması yönünde karar verdik.”

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz