900 Milyon Sterline Alındı, 40 Milyon Sterline Satıldı!

Disney Gemisi, sadece bir defa denize çıkmıştı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

900 milyon sterlinlik devasa yolcu gemisi, Disney'in satın alınmasından sonra ilk seferden önce çürümeye bırakıldı

Global Dream gemisinin değeri yaklaşık 900 milyon £ idi ve Disney'in toplamda yaklaşık 1.4 milyar £ ayırdığını görecekti, ancak sadece 40 milyon £'a satıldı ve şimdi yeni bir adı ve görünümü var.

İlk yolculuğuna çıkmadan önce hurdalıktan kurtarılan 900 milyon sterlinlik dev bir yolcu gemisi , Disney sahipleri tarafından yeni bir  formata çavrildi.

Son 12 aydır, Global Dream gemisinin kardeş gemisi Global Dream II ile birlikte bir Alman tersanesinde çürümeye terkedildi.

İkincisi, bazı demirbaşlarının ve motorlarının sökülüp satılmasını bekliyordu - çünkü bütün olarak satmaya değmeyeceğine zaten karar verilmişti.

Ancak Global Dream gemisi, önümüzdeki birkaç ay içinde patronların teklifleri memnuniyetle karşılamasıyla,satışa çıkarıdı.

MV Wefrten tarafından inşa edildi ve diğer yolcu gemilerinden daha fazla yolcu barındırıyor.

Gemi Genting Hong Kong'a aitti, ancak bu yılın başında iflas başvurusunda bulundular.

Sonunda Disney tarafından Disney Cruise hattına eklemek için satın alındı ​​​​ve onu sadece 40 milyon £ gibi çok büyük indirimli bir fiyata aldılar.

Ve bu hafta dev bir fare tarafından yönetilen şirket, canavarın yeni adını ve görünümünü açıkladı.

900 milyon sterlinlik devasa yolcu gemisi, ilk yolculuğu bir fare tarafından satın alınmadan önce hurdaya çıkarıldı

Disney Parks tarafından gönderilen bir tweet'te, gemiye Disney Treasure adı verildi ve yanlarda ve pruvada tamamen yeni bir görünüm olacak.

 “Kaptan Minnie Mouse, yepyeni kostümünü giyip uzak diyarlara seyahat ederken, yeni bir @DisneyCruise Line macerasının başında!

"Kaptan Minnie, Disney Hazinesi'nden göze çarpan bir tasarım detayını keşfederken ve bunu ilk kez dünyaya açıklarken siz de izleyin."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz