Yeni Yıldızlar Şov Yaptı! Galatasaray Farka Koştu!

Süper Lig’in beşinci haftasında Galatasaray sahasında konuk ettiği Rizespor’u 5-0 yendi. Galatasaray’ın yeni transferlerinden Gabriel Sara karşılaşmada 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı, Victor Osimhen’de ikinci golün asistini yaptı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetti. VAR koltuğunda ise Emre Kargın oturdu.

GALATASARAY FARKA KOŞTU

Karşılaşmaya hızlı başlayan Galatasaray 3. dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçti. Gol sonrası baskısını arttıran sarı-kırmızılı ekip 25. dakikada farkı ikiye çıkardı ve ilk yarı 2-0 sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Galatasaray 49. dakikada bulduğu golle skoru 3-0’a getirdi. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü iyice eline alan Galatasaray 61 ve 80. dakikalarda attığı gollerle maçı 5-0 kazandı.

Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri, 3. dakikada Davinson Sanchez, 25. dakikada Abdülkerim Bardakcı, 49. dakikada Gabriel Sara, 61. dakikada Dries Mertens ve 80. dakikada Barış Alper Yılmaz kaydetti.

Galatasaray’ın yeni transferi Victor Osimhen, 25. Dakikada Abdülkerim’in attığı golün asistini yaptı. Garbiel Sara da 3. dakikada Davinson'un attığı golün asistini yaparak karşılaşmayı 1 gol ve 1 asist ile tamamladı.

Galatasaray bir sonraki karşılaşmasında 3. Haftanın erteleme maçında sahasında Gaziantep FK’yı konuk ederken, Rizespor da sahasında Samsunspor’u ağırlayacak.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz