Galatasaray'da Transfer Krizi!

İki yıldızdan ret geldi...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Galatasaray'ın transfer hedeflerindeki Nicola Zalewski ve Dina Ebimbe'den olumsuz yanıt geldiği iddia edildi. İtalya ve Fransa basınında yer alan haberler, sarı kırmızılı kulübün transferde yeni arayışlara yönelmesine neden olabilir.

Galatasaray, Victor Osimhen transferiyle hem Türk hem de dünya spor basınını sarsarken, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyordu. Ancak sarı kırmızılı ekibin hedefindeki Zalewski ve Ebimbe'den kötü haber geldi.

2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, yeni sezonda kadrosunu daha da güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kerem Aktürkoğlu’nu Benfica’ya gönderen sarı kırmızılı ekip, bu ayrılığın ardından kanat rotasyonunu güçlendirmek için düğmeye bastı.

ZALEWSKI İDDİASI
Galatasaray’ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Nicola Zalewski'nin, Roma’da kalmak istediği iddia edildi. İtalyan basınında çıkan haberlere göre, Polonyalı genç yıldız, kariyerine Roma’da devam etmek istiyor ve Galatasaray’ın teklifine olumsuz yanıt verdi.

EBIMBE TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİ
Sarı kırmızılı ekibin bir diğer hedefi olan Eintracht Frankfurt’un başarılı orta saha oyuncusu Dina Ebimbe de Galatasaray’a sıcak bakmıyor. Fransız basınından Le Parisien muhabiri Benjamin Quarez'in haberine göre, Ebimbe, Galatasaray’dan gelen teklifi reddetti.

Galatasaray’ın transfer sürecinde yaşadığı bu gelişmeler, taraftarlar arasında hayal kırıklığı yaratırken, kulübün yeni hamleler yapması bekleniyor.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz