Vahşi Cinayet: Cesedi Püre Haline Getirdi!

Miss İsviçre finalisti, kocası tarafından boğularak öldürüldü. Sonrasında yaşananlar ise kan dondurdu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Miss İsviçre finalisti, kocası tarafından boğularak öldürüldü. Sonrasında yaşananlar ise kan dondurdu. Cani koca cesedi önce parçaladı. Sonrasında parçaları püre haline getirdi.

İsviçreli yetkililer, eski Miss İsviçre finalistinin kocası tarafından boğularak öldürüldüğünü ve parçalandığını, ardından kalıntılarının bir blenderda "püre haline getirildiğini" açıkladı.

38 yaşındaki Kristina Joksimovic, İsviçre'nin Basel kentine yakın Binningen'deki evinde öldürülmüş halde bulundu.

Kimlik bilgileri yalnızca "Thomas" olarak açıklanan 41 yaşındaki kocası gözaltına alındı ancak serbest bırakılması için yaptığı başvuru, cinayeti itiraf etmesi üzerine Lozan'daki federal mahkeme tarafından reddedildi.

İsviçreli haber ajansı BZ Basel'in haberine göre, cinayetle ilgili yeni ayrıntıların gün yüzüne çıkmasıyla birlikte "akıl hastalığına dair somut belirtiler" de görüldü.

Modelin kocası ve iki kızının babası eşini öldürdüğünü itiraf ederken, modelin daha önce kendisine bıçakla saldırdığını ve kendisini korumak için bunu yaptığını söyledi. Ancak yetkililer meşru müdafaa olduğuna dair bir kanıt bulunamadığını ve ölüm nedeninin boğulma olduğunu tespit etti.

Gazetenin elde ettiği otopsi raporuna göre, Joksimoviç'in cesedi daha sonra yapboz, bıçak ve bahçe makasıyla parçalandı. Raporda, vücudunun bazı parçalarının el blenderi ile parçalanarak "püre haline getirildiği" ve kimyasal bir solüsyonda eritildiği belirtildi.

T24'te yer alan habere göre; Thomas, cesedinin bulunmasından bir gün sonra tutuklandı ve eşini ölü bulduğunu, panikle çamaşır odasında cesedini parçaladığını söyledi.

Soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz