Ulaştırma Bakanı Uraloğlu'ndan 'Instagram' Açıklaması!

"Büyük ihtimalle şartlarımızı uygulayacaklar ve biz de Instagram'ı açacağız."

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Instagram yetkilileriyle iki toplantı yapıldı, hassasiyetlerimizi ilettik. Ciddi aşama kaydedildi, gerekler yerine gelince engel kalkacak. Önemli bir aşama kaydettik. Büyük ihtimalle şartlarımızı uygulayacaklar ve biz de Instagram'ı açacağız.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar:

"Karşı tarafla ilgili hassasiyetlerimiz net bir şekilde anlattık. Burada şunu asla kaçırmamamız lazım. Çok net olarak bir şirket düşünün dünyada sosyal platform olduğunu düşünün onun kendi kuralları kadar en az onun kadar bizim ülkemizin kanunları ve kuralları var.

Şirketimizin kuralları diyorlar, siz bu ülkede faaliyet gösteriyorsunuz bu ülkenin kanunları kuralları yok mu? Siz de bunlara uymak zorundasınız. Orada vahşice katledilmiş olan Hamas lider ile yapılan taziyelere tahammül edilmiyor. Biz burada kanunlarımızı, toplumsal hassasiyetlerimizi ön plana çıkarıyoruz, onları sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz.

'İki tane geniş katılımlı toplantı yapıldı'

Ciddi bir aşama kaydettiğimizi söyleyebilirim. Çok uzamadan bizim hassasiyetlerimizi dikkate alacaklar. Biz de vatandaşlarımızın bize ilettikleri mağduriyetler noktasında gereken hassasiyeti gösteriyoruz. Toplumumuzda gösterdiğimiz refleksin çok ciddi karşılığı olduğunu bilmenizi isterim. Anlık, dakikalık takip ediyorum diyebilirim. İstediğimiz gerekler yerine getirildiği taktirde engeli kaldıracağız.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz