Türkücü Mustafa Keser Havuza Düştü!

Kuşadası Gönüllüsü Genç Esnaf ve İş İnsanları Derneği (KUGEİD) tarafından türkücü Mustafa Keser'in de katılımıyla moral gecesi düzenlendi. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Aydın’da depremzedelere moral olması için düzenlenen geceye giden Türkücü Mustafa Keser sahneye doğru yürürken ayağı zemine takılarak havuza düştü. Dengesini kaybeden ünlü türkücü üzerini değiştirdikten sonra tekrar sahneye çıktı.

 Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depreminin ardından deprem mağduru vatandaşların bir kısmı Aydın’ın Kuşadası ilçesine getirildi.  Kuşadası Gönüllüsü Genç Esnaf ve İş İnsanları Derneği (KUGEİD) tarafından türkücü Mustafa Keser'in de katılımıyla moral gecesi düzenlendi. 

Sahneye çıkmaya hazırlanan Keser  ayağının zemine takılması sonucu dengesini kaybedip, sırt üstü otelin havuza düştü. Bu sırada bir genç, Mustafa Keser’i kurtarmak amacıyla suya atladı. Geceye katılanların havuzdan çıkardığı Keser, kulise gidip üzerini değiştirdikten sonra tekrar sahneye geldi.

“İNŞALLAH YARALARIMIZI SARDIKTAN SONRA YENİDEN BİRLİKTE OLURUZ”

Deprem mağdurlarına moral veren türkücü Mustafa Keser, "Allah yardımcınız olsun. Ben Elazığlıyım, 'Bizim oralarda varını veren utanmaz' derler. Varını verene ne mutlu. Bütün ülkemizin olduğu gibi ben de sizin yanınızda olmak için buradayım. Gönül isterdi ki musikimizle sizin karşınıza çıkayım. İnşallah yaralarımızı sardıktan sonra yeniden birlikte oluruz" dedi.  Keser ayrıca, “Allah kimseye yaşatmasın. Acınızı biliyoruz biz de zamanında Elazığ’da depremler yaşadık. Bu depremlerden ders almak ve işimizi daha düzgün yapmak gerekir. Bundan da ders almazsak yuh olsun bize" diyerek, depremzedelerle gece boyunca sohbet etti. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz