Taylor Swift ve Sevgilisi Günlük Harcama Rekoru Kırdı!

Milyarderler listesine giren Taylor Swift'in günlük harcadığı rakamlar, dudak uçuklattı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Milyarderler listesine giren Taylor Swift'in günlük harcadığı rakamlar, dudak uçuklattı. Servetine servet katıp dünyaca ünlü milyarderlerin arasına girebilmeyi başaran Swift, sevgilisiyle beraber millyonlar harcıyor.

Zamansızlaşmış şarkılarıyla tanıdığımız Grammy ödüllü dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift, 1,1 milyar dolarlık net servetiyle Forbes Dünya Milyarderleri listesine bu yıl adını altın harflerle yazdırmıştı.

İş hayatının yanı sıra aşk hayatı da şu sıralar gayet yolunda Taylor Swift'in. Kendisi Amerikan futbolu oyuncusu Travis Kelce ile birlikte bir süredir.Son dönemde Amerikan futbolcusu olan sevgilisi Travis Kelce ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Swift yaptığı harcamalarla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Dünyaca ünlü pop yıldızı Taylor Swift ve sevgilisi Travis Kelce'nin sürdürdükleri lüks hayatları için özel jetlere, çok sayıda korumaya ve otellere günlük yaklaşık 3,3 milyon TL (100 bin dolar) harcadığı öğrenildi.

Ünlü bir dergiye göre ilişkilerinin birinci yılına yaklaşan süperstar çift, birbirlerine romantik jestlerde ve hediyelerde bulunmaktan çekinmiyor.

İkisi de 34 yaşında olan Swift ve Kelce, 2023 yazında çıkmaya başladı ancak ilişkilerinin tam olarak ne zaman başladığı henüz bilinmiyor. 

Dergiye konuşan bir kaynak, "Taylor ve Travis uluslararası seyahat tutkunları haline geldiler ve aşırı harcamaları ölçülemeyecek düzeyde. Birden fazla koruma, özel jetler, lüks otel odaları ve romantik jestler muhtemelen onları dünyanın en aşırı harcama yapan çifti yapıyor. Oldukça fazla." dedi.

"Travis, Taylor'ın dünyanın dört bir yanındaki konserlerine uçarken hiçbir masraftan kaçınmıyor. Tanıştıklarından beri, ikisi de özel jetlere bir milyon dolardan fazla para harcadı. Hatta jeti lüks ve en sevdiği şeylerle dolduruyor. Onun mutlu ve tatmin olmasını istiyor."

Swift ve Kelce, bu yazın ilk yarısında birlikte Avrupa'daydı. Futbol yıldızı, popstar kız arkadaşına Eras turnesinin; Londra, Dublin ve Amsterdam gibi çeşitli ayaklarında eşlik etti. Swift de geçen sezon 13 Chiefs maçına katılarak erkek arkadaşına olan bağlılığını gösterdi. Hatta şubat ayında özel jetiyle Tokyo'dan Las Vegas'a giderek Super Bowl'da sevgilisinin yanında oldu.

"Çift ayrıca günlük bin dolardan fazla maaş alan 20'den fazla koruma da tuttu. İkisi de birbirlerine harcadıkları parayı hiç düşünmüyorlar. Rahat olmayı ve birbirlerine olan sevgilerini ifade etmeyi seviyorlar ve bunu da bu şekilde yapıyorlar" diye ekledi. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz