Murat Boz Tepkili! Çekilen Sahneleri Yayınlanmadı!

Murat Boz Zeytin Ağacı galasında yoktu. Ünlü ismin olmayışının nedeni bakın neymiş...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz'ın başrollerini paylaştığı Zeytin Ağacı dizisi, ilk sezonuyla büyük beğeni toplamıştı. Dizinin ikinci sezonu için önceki gün bir gala düzenlendi ancak herkes oradayken dizinin başrollerinden Murat Boz galada yoktu. Ünlü ismin olmayışının nedeni bakın neymiş...

 Netflix'in sevilen dizisi Zeytin Ağacı ikinci sezonuyla gündemde. Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz'ın başrollerini paylaştığı dizinin galası ise önceki gün düzenlendi.

'KONSERİ VAR' DENDİ AMA...

Murat Boz’un Zeytin Ağacı’nın ikinci sezon tanıtım çalışmalarında yer almaması dikkat çekti. Boz'un galaya katılmamasının sebebini rol arkadaşı Tuba Büyüküstün “Murat’ın şu anda konseri var, Serkan’ın (Altunorak) da Amerika’da olması gerekiyordu” diyerek açıklamıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; ekibe verilen bilginin doğru olmadığı ortaya çıktı. Murat Boz’un dün akşam konserinin olmadığı ilerleyen saatlerde de Çeşme'de ünlü bir mekana gittiği öğrenildi.

ÇEKİLEN SAHNELERİ YAYINLANMADI
Kulislerden sızan bilgilere göre ünlü popçu 2. sezonda sahnelerinin az olmasına rağmen rolüne devam etmişti ancak çektiği bazı sahnelerin atıldığını öğrenince çok bozuldu ve promosyon çalışmalarında yer almak istemedi. Bu yüzden de galaya gitmedi.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz