Suikast Girişimini Trump Kendi Kendisine mi Düzenledi?

tv100'de Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programına konuk olan FBI Eski Ajanı Erdal Kaya, Donald Trump'a yönelik suikast girişimini değerlendirdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

FBI Eski Ajanı Erdal Kaya, Gezici Araştırma Başkanı Murat Gezici, Girne Amerikan Üniversitesi Öğretim Üyesi Ruşen Gültekin, gazeteci Murat Kelkitlioğlu, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programına konuk oldu. 

Özgen Kaya'ya "Danışıklı dövüş ihtimali... Bir komplo teorisi üzerinde  duran bir kesim var. Siz ne dersiniz?" sorusunu sordu.

Kaya soruyu şu şekilde yanıtladı:

Öyleyse neden bu genç öldürüldü 20 yaşındaki genç? Düşünün ben sniper'ım ve aktif bir şekilde ateş açan birisi var benim yapabileceğim en hızlı şey o kişiyi durdurmak. Ve oradaki sniperlar da bunu yapıyor. Komplo teorisini gelince. Bunun kesinlikle komplo teorisi ile alakası olmadığını düşünüyorum. Bir kesim dedik ki "Trump bunu kendisi yaptırdı kendisine sempatik kazanmak için." Bunu söyleyen arkadaşlar, saldırı amacıyla söylemiyorum, tamamen bir fantezi dünyasında yaşıyorlar. Yıllarca bu görevi yapmış atıcılık yapmış biri olarak, eğitim vermiş biri olarak söylüyorum ki o atışı yapabilecek kimse yok.

DERİN DEVLETİN İŞİ Mİ?
Aynı zamanda Trump bunu kendine yaptırsaydı Trump böyle bir riski alır mı? Kulağının kenarından geçen bir mermi… Aynı zamanda derin devletin de yaptırdığı iddiası var. Derin devlet olsaydı da Trump şu an bizimle beraber olmazdı. Derin devlet olsaydı çok profesyonel bir şey olacaktı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz