ÖZEL: Yeşim Erçetin'in 'Film Gib' Hayatı!

FBI Evini basmıştı

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Geçen yıl Fevzi Kardeseci ile nikâh masasına oturup Amerika'ya yerleşen şarkıcı Yeşim Erçetin, 6 aydır eşinin cezaevinden çıkmasını bekliyor.

1 Şubat'ta FBI, çiftin yaşadığı eve kripto paralarda usulsüzlük suçlamasıyla şafak baskını düzenlemiş, çifti gözaltına almıştı.

Yeşim Erçetin, 50 bin dolar kefaletle serbest kalırken eşi ise tutuklanmıştı.

Miami'de yaşayan Erçetin, büyük sıkıntılar yaşadığını söylerken sözlerine şöyle devam etti: "Yaşadıklarımı anlatsam film olur, zor günler yaşadım ama toparlanmaya çalışıyorum. Dava bitene kadar pasaportuma el koydular, yurt dışı yasağım devam ediyor. Eşim Fevzi'nin banka hesaplarına ve mal varlığına bloke konuldu. Söylendiği gibi maddi sıkıntı içinde değilim. Maddi sıkıntım Allah'a şükür yok, çünkü ben Miami'de emlak işi yapıyorum. Eşim de cezaevinden çıktığı zaman hayatımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

YORUMLAR

Pelin

Yalana bak. Emlakci falan degil cunku emlak lisansi yok. Emlak lisansi zaten alamaz cunku Ingilizcesi cok kotu. 3 saatlik sinavi hayatta gecemez. Amerika''da emlakcilik yapmak icin baya zor bir sinavi gecmeniz lazim. Gecinmek icin Uber olarak soforluk yapiyor.

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz