Sharon Stone, İkonik Pozunu Yeniden Canlandırdı!

Stone, 32 yılın ardından "Temel İçgüdü" filmindeki ikonik pozunu yeniden canlandırdı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

ABD'li aktris Sharon Stone, 1992 yılında rol aldığı 'Temel İçgüdü' filmi ile dünya çapında ün kazanmış ve bir dönemin en çok konuşulan kadın oyuncusu olmuştu. Stone, 32 yılın ardından "Temel İçgüdü" filmindeki ikonik pozunu yeniden canlandırdı.

Yönetmen koltuğunda Paul Verhoeven'in oturduğu 'Temel İçgüdü'de canlandırdığı 'Catherine Tramell' karakteriyle hafızalarda yer eden Sharon Stone, dokuz gün süren bir beyin kanaması geçirdikten sonra 2001 yılında hastaneye kaldırılmıştı.

Yaşadıklarının ardından beyazperdeden uzak kalmak zorunda kalan Stone, The Hollywood Reporter'a konuşarak geçirdiği rahatsızlıktan bahsetmişti.

Felçten kurtulmasının yedi yıl sürdüğünü açıklayan Stone, 'acı' hissetmek yerine pozitif şeylere odaklanmayı seçtiğini belirterek; "Hastalığa, herhangi bir kırgınlığa ya da öfkeye tutunmamaya karar verdim. Yani artık mutluluk için yaşıyorum" açıklamasında bulunmuştu.

İKONİK POZUNU PAYLAŞTI 
66 yaşındaki Sharon Stone, son olarak 32 yılın ardından "Temel İçgüdü" filmindeki ikonik pozunu yeniden canlandırdı. Stone, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz