Shakira'nın Aşk Üçgeni!

Shakira'nın bir yanda Lewis Hamilton diğer yanda Tom Cruise'la aşk üçgeni içinde olduğu iddia edildi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Kendisini aldatan Gerard Pique'den ayrılan Kolombiyalı şarkıcı Shakira'nın Hollywood yıldızı Tom Cruise ve Britanyalı Formula 1 pilotu Lewis Hamilton'la aşk üçgeni içinde olduğu iddia edildi.

İki çocuğunun babası, 11 yıldır aşk yaşadığı futbolcu Pique'den ayrılan Shakira, bir anda kendini dünyaca ünlü iki ismin yakın markajında buldu.

HAMILTON İLE YEMEK YEDİ

Miami'de arkadaşlarıyla birlikte tekne gezilerinin tadını çıkaran Lewis Hamilton ve Shakira, geçen hafta ülkedeki Grand Prix'de ikinci olmasının ardından Barcelona'da da yemek yedi.

Ancak Mirror'a göre Shakira'nın F1 pilotu Lewis Hamilton'la zaman geçirmeye başlamasıyla 60 yaşındaki Tom Cruise'un gururu kırıldı.

Gazeteye konuşan bir kaynak, Tom Cruise ile Shakira'nın inanılmaz bir kimya yakaladıklarını ve kısa süre içinde birlikte olacaklarına inandığını söyledi.

"TOM CRUISE'UN EGOSU ÇÖKTÜ"

Başka bir kaynaksa Radar Online'a "Tom'un egosunda büyük bir çöküş oldu, Lewis Hamilton'ı dost bildiği için canı daha da acıdı" dedi.

AŞK SÖYLENTİLERİNİ KOMİK BULUYOR

Öte yandan Shakira, Miami’de düzenlenen Formula 1 yarışında Cruise ile objektiflere yansımıştı.

İkilinin aşk yaşadığı iddiaları üzerine Shakira, söylentileri komik bulduğu ve etkinlikte tanıştığı Cruise ile iyi vakit geçirseler de daha fazlası olamayacağını ifade etmişti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz