Shakira'dan Yeni 'İntikam Şarkısı' Geliyor!

Ünlü şarkıcı Shakira'dan yeni bir "intikam şarkısı" geliyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

12 yıllık sevgilisi Gerard Pique'ye gönderme yaptığı şarkısı ile Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na giren ünlü şarkıcı Shakira'dan yeni bir "intikam şarkısı" geliyor.

Dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira kendisini aldatan Gerard Pique'ye gönderme yaptığı "Music Sessions Vol. 53" adlı şarkısıyla 14 Guinness Dünya Rekoru kırmıştı.

YENİ ŞARKI GELİYOR

DJ Bizarrap ile imza attığı "Music Sessions Vol. 53" adlı şarkısında Pique'yi hedef alan ve şarkıda geçen “Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin" sözleriyle çok konuşulan Shakira'dan yeni bir şarkı geliyor.

YİNE PIQUE'Yİ HEDEF ALIYOR

Sosyal medya hesabından klibinden kısa bir kesit paylaşan 45 yaşındaki şarkıcı, "Copa Vacia" şarkısını 29 Haziran'da yayınlayacağını duyurdu.

Shakira'nın yeni şarkısının da Gerard Pique'yi hedef aldığı düşünülüyor.

"HEP İŞİNLE MEŞGULSUN"

Şarkıda "Hep işinle meşgulsun. Biraz boş zaman güzel olurdu sevgilim" ve "Koltukta biraz rahatla ve dikkatini bana ver" gibi sözler yer alıyor.

HAMILTON İLE ANILIYOR

Öte yandan, Shakira'nın adı şu sıralar Formula 1 pilotu Lewis Hamilton ile anılıyor. Shakira'nın yeni ilişkisiyle gündeme gelmesinin ardından Gerard Pique'nin sevgilisi Clara Chia ile evlilik sürecini hızlandırdığı iddia edilmişti.

BİR AY İÇİNDE EVLENECEKLER

İki çocuğunun annesi Shakira'dan ayrılarak üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşk yaşamaya başlayan 36 yaşındaki Gerard Pique'nin bir ay içinde nikah masasına oturmayı planladığı iddia edildi.

İspanyol medyasında "Gerard Pique ve Clara Chia evlenecek. Eski futbolcu ve sevgilisi önemli bir karar aldı" ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz