Şeyma Subaşı Boşanıyor!

Mohammed Alsaloussi ülkeyi terk ederken çifti boşanmaya götüren süreçte yaşananlar da ortaya çıktı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile 4 ay önce evlenen Şeyma Subaşı, eşinden boşanmak için resmi süreci başlattı. Mohammed Alsaloussi ülkeyi terk ederken çifti boşanmaya götüren süreçte yaşananlar da ortaya çıktı.

Bir ayrı bir barışık ilişkileri ile magazin dünyasının çok konuşulan çiftlerinden olan Şeyma Subaşı ve Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi, 4 ay önce evlenmişlerdi. Düğünleri herkesin dilinde olan çift Marakeş şehrindeki düğünden sonra, balayı için önce Japonya'yı; sonra Bali'yi tercih etmişti.

18 Mayıs tarihinde özel bir uçakla Tokyo’ya giden çift, lüks hayatlarıyla adından söz ettirmişti. Şeyma Subaşı evlendikten sonra adeta inzivaya çekilmişti.

PARMAĞINDAKİ YÜZÜK DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Sosyal medyayı aktif kullanan Subaşı, evlendikten sonra sosyal medyayı daha az kullanırken son paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Rami Kütüphanesi'nin bahçesinden bir video paylaşan Şeyma Subaşı'nın parmağında yüzüğünün olmaması dikkat çekmişti.

BOŞANMAK İÇİN SÜREÇ BAŞLATILDI

Çiftin boşanacakları ortaya çıktı. Sabah’ın haberine göre çift, boşanmak için resmi süreci başlattı. Çifti boşanmaya götüren süreç Tokyo’da başladı. 

SORUNLAR BALAYINDA BAŞLADI

Balayında sorunlar yaşayan çift, iki hafta önce İstanbul'da bir kulüpte ciddi bir tartışma yaşadı ve Meedo ülkeyi terk etti.

İLK CELSEDE BOŞANACAKLAR

Çift geçtiğimiz hafta da boşanma protokolünü imzalayarak mahkemeye başvuru yaptı. Çift protokol imzaladığı için ilk celsede boşanacaklar.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz