Sevgilisinin Fotoğrafı Ortaya Çıktı!

İHA: Beyoğlu saldırganının 'Hamedoş' kod adlı PKK/YPG’li sevgilisinin fotoğrafı ortaya çıktı

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı gerçekleştiren PKK/YPG’li terörist Ahlam Albashir’in örgütle ilk temas kurduğu sevgilisi, 'Hamedoş' kod adlı Hamed El Ali isimli kişinin fotoğrafına ulaşıldı.

İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım'da 6 kişinin öldüğü, 81 kişinin de yaralandığı patlamaya ilişkin tutuklanan PKK/YPG’li terörist Ahlam Albashir’in 'sevgili' olduğu “Hamedoş” kod adlı Hamed El Ali isimli o kişinin izine ulaşıldı.

İHA muhabirinin güvenlik kaynaklarına dayandırdığı habere göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma dosyasında da yer alan belge ve fotoğrafta, Albashir’in örgütle ilk teması kurduğu, daha sonra PYD/YPG’li sorumlularla tanıştırdığı o kişinin, kim ve nereli olduğu ortaya çıktı.

Albashir’in Türkiye'ye ‘karı-koca’ kılığında geldiği PKK/YPG’li Hassan'ın fotoğrafı ortaya çıktı - Sputnik Türkiye, 1920, 18.11.2022

Suriye’nin kuzeyindeki Kobani nüfusuna kayıtlı PKK/YPG mensubunun, bir araç üzerinde beyaz bir kıyafet göze çarpıyor. Albashir’in “2017’de temas kurdum” dediği Hamedoş kod adlı Hamed El Ali’nin, Fırat’ın batı yakasındaki Suriye’nin Cerablus kentinde faaliyet gösterdiği ve örgüt içindeki faaliyetlerini sürdürdüğü kaydedildi.

Sahte evlilik belgesi ortaya çıktı

Beyoğlu İstiklal Caddesi'ne patlayıcı bırakan Suriye uyruklu terörist Ahlam Al Bashir ile Suriye’den “karı-koca” kılığında beraber geldikleri firari PKK/YPG mensubu Bilal Hassan’la yaptıkları sahte evlilik belgesi ortaya çıktı. Arapça yazılı ve sahte mühürlü belgenin asılsız olduğu anlaşıldı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz