Sevgiliniz Ciddi Bir İlişki İstemiyorsa!..

Sevgiliniz ilişkinizi ileri bir seviyeye taşımak istemiyorsa? "Peki şimdi biz neyiz?" sorusuna cevap arıyorsanız işte birkaç ipucu...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Hiç kimse özgürlüğünden vazgeçmek istemez. İlişkiniz ciddi bir yola girdiğinde artık sevgilinizle birlikte karar alır, fedakarlık yapmaya başlarsınız. Peki ya sevgiliniz ilişkinizi ileri bir seviyeye taşımak istemiyorsa? "Peki şimdi biz neyiz?" sorusuna cevap arıyorsanız işte birkaç ipucu...

"Seni anlıyorum" deyin

Eğer sevgiliniz henüz kendisini bu ilişkiye adamaya hazır değilse "Seni anlıyorum" diyebilirsiniz. Onunla tartışmak ve fikrini değiştirmek yerine onu anladığınızı söyleyin. Bu sayede sevgiliniz rahatlayacak ve size karşı daha dürüst olacaktır.

Sizinle aynı şekilde hissetmediği için onu suçlamayın

Herkesin farklı bir hikayesi var. Sevgilinizin ciddi bir ilişki istememesinin ardında bilmediğiniz birçok neden yatabilir. Ona zaman verin.

Üzerine çok düşünmeyin

Sevgiliniz veya flörtünüz sizinle ciddi bir ilişki istemediğini söylediğinde sorunun sizde olduğunu ve sizi istemediğini düşünebilirsiniz. Bu konuyu kişisel olarak algılamayın. Sevgilinizin ciddi bir ilişkiye hazır olmayışı, sizi reddettiği anlamına gelmiyor. Gerçekten hazır olmayabilir.

Kendi talepleriniz konusunda açık olun

O ciddi bir ilişki istemediğini söylemiş olabilir. Peki sizin bir ilişkiden beklentiniz nedir? Eğer sevgilinizin istediği türden bir ilişki sizi mutsuz edecekse ilişkinizin kaderi konusunda karar vermeniz gerekebilir.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz