Serkan Keskin ve Meriç Aral Evlendi!

Gelini görünce gözyaşlarına hakim olamadı.. İşte düğünden kareler...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Şimdilerde Sandık Kokusu dizisinde Irmak karakterini canlandıran Meriç Aral, 6 yıldır aşk yaşadığı Leyla ile Mecnun'un yıldız oyuncusu Serkan Keskin ile evlendi. Ünlü isimlerin akın ettiği gecede sevgilisini gelinlikle gören Keskin gözyaşlarına hakim olamadı.

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinde rol alan ve aynı zamanda Sandık Kokusu'nda başrol oynayan Meriç Aral, başarılı oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. 

Leyla ile Mecnun dizisinin yıldız oyuncusu Serkan Keskin'le 6 yıldır ilişki yaşayan Aral ilişkilerini resmiyete dökmeye karar vermiş ardından evlilik için ilk adımı atmıştı. 

İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan ünlü çiftin düğünü ise tam üç kez ertelenmişti. 

EVLENDİLER

Oyuncu Meriç Aral ve meslektaşı Serkan Keskin, Etiler'de nikah masasına oturdu. 

EFE TUNCER VE BİRKAN SOKULLU NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Sade bir nikah töreni tercih eden ikilinin nikah şahitliğini Efe Tuncer ve Birkan Sokullu üstlendi. Meriç Aral'ın gelinliğini Semi Delareyna tasarlarken Serkan Keskin dünyaca ünlü bir markanın damatlığıyla geceye katıldı.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Yıllardır birlikte olduğu sevgilisini ilk kez gelinlik içinde gören Serkan Keskin gözyaşlarına hakim olamadı.

O İSİMLER YALNIZ BIRAKMADI

Aile ve yakın arkadaşlarının katıldığı törende Demet Akbağ, Nur Sürer, Özge Özpirinççi, Burak Yamantürk, Hazal Kaya, Ali Atay, Demet Evgar, Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer, Barış Arduç, Cengiz Bozkurt, Birkan Sokullu, Bartu Küçükçağlayan, Taner Ölmez, Ece Çeşmioğlu, Bennu Yıldırımlar, Funda Eryiğit, Berkun Oya, Alina Boz, Umut Evirgen, Necip Memili, Melikşah Altuntaş, Boran Kuzum, Efe Tunçer, İbrahim Selim, İlker Kızmaz, Esra Ruşan, Özgür Çevik, Bengi Apak, Sarp Apak, Metin Akdülger, Ozan Açıktan, Ece Yörenç, Derya Şensoy, Ferhan Şensıoy, Serkay Tütüncü, Zeynep Bastık, Umut Kurt gibi ünlü dostları çifti yalnız bırakmadı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz