Nihal Candan'ın Son Hali Takipçilerini Korkuttu!

Tahliyesinin ardından yaptığı her paylaşım olay olan Candan'ın yeni pozu ise takipçilerini korkuttu. Candan'ın o halini görenler yorum yapmayı es geçmedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

'Dolandırıcılık' ve 'kara para aklama' suçlamasıyla girdiği cezaevinden, anoreksiyaya yakalandığı için tahliye edilen Nihan Candan, sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor. Tahliyesinin ardından yaptığı her paylaşım olay olan Candan'ın yeni pozu ise takipçilerini korkuttu. Candan'ın o halini görenler yorum yapmayı es geçmedi.

Katıldıkları 'İşte Benim Stilim' adlı yarışma programıyla ünlenen ardından sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarla sık sık gündeme gelen fenomen Nihal ve Bahar Candan kardeşler, haklarında çıkan 'dolandırıcılık ve kara para aklama' gibi suçlamalar nedeniyle 16 Kasım 2023'te tutuklanmışlardı.

TAHLİYE OLMUŞTU

Cezaevinde 37 kiloya kadar düşen ve anoreksiya teşhisi konulan Nihal Candan ise sağlığının kötüye gitmesi üzerine geçtiğimiz aylarda tahliye edilmişti. 

ESKİ HAYATINA HIZLI GEÇİŞ

Tahliye olduktan sonra Kardeşi Bahar Candan cezaevinde olmasına rağmen hayatını eskisi gibi yaşamaya devam eden Nihal Candan'ın sosyal medya paylaşımları sık sık magazin gündeminde yer aldı. 

FAZLADAN KİLO MU VERDİ?

Spor yaparken sık sık paylaşım yappan Nihal Candan'ın tahliyesinden sonra da kilo almadığı aksine kilo verdiği dikkatlerden kaçmadı. Aynı zamanda cezaevine girmeden öncede sürekli diyet yapan Candan'ın bu halini sevdiği de düşünülmekte. 

O HALİ KORKUTTU

Sosyal medyayı sık kullanan Candan bugün ormanda spora gittiği andan bir kaç kare fotoğraf paylaştı. Candan'ın karelerinin arasında olan bir fotoğraf görenleri şaşkına uğrattı. Aşırı zayıflığı ile dikkat eçeken Candan'ın o hali takipçilerini de korkuttu. 


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz