Serengil'in Canlı Yayında Çenesi Kilitlendi!

Canlı yayında şoke eden anlar yaşandı ve Seren Serengil'in çenesi kilitlendi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Söylemezsem Olmaz’da bugün yayın başlar başlamaz soğuk rüzgarlar esmeye başladı. Seren Serengil ve Bircan Bali arasında tartışma çıktı. İlerleyen dakikalarda canlı yayında şoke eden anlar yaşandı ve Seren Serengil'in çenesi kilitlendi. Ünlü yorumcu apar topar programdan ayrıldı. İşte tüm yaşananlar ve o anlar…

Söylemezsem Olmaz’ın bugünkü bölümünde daha yayının başında soğuk rüzgarlar esti. Seren Serengil ve Bircan Bali arasında tartışma çıktı. İlerleyen dakikalarda canlı yayında şoke eden anlar yaşandı ve Seren Serengil'in çenesi kilitlendi. Ünlü yorumcu apar topar programdan ayrıldı. İşte tüm yaşananlar…

Geçtiğimiz hafta yakın dostu Demet Akalın ile ABD'ye giden Seren Serengil, tatili bitirip Türkiye'ye döndü.

Ayağının tozuyla sunucularından olduğu programın canlı yayınına çıkan Seren Serengil, Bircan Bali ile gergin anlar yaşadı.

Los Angeles tatili esnasında sosyal medya hesabından programdaki arkadaşlarına salvolarda bulunan Seren Serengil bugün programa katıldı.
Programın açılışı sırasında üçlünün arasındaki soğuk rüzgarlar ekrana yansıdı.

"Programı halaysız, danssız açtık. Gündem Bircan Bali'de" diyen Serengil, sözü partnerine bıraktı.

'SENİ BOZMAYALIM'

Bircan Bali, Seren Serengil'e "Seni bozmayalım diye halay çekmedik. Sen yokken halay çekiyoruz, varken dert çekiyoruz" dedi.

Seren Serengil, Bali'nin konuşmasını "Sözümü kesme" uyarısı ile böldü. Bu durum Bircan Bali'yi daha da kızdırdı. Seren Serengil "Ben de konuşuyorum" diyerek sert bir karşılık veren Bali'ye bu kez "Lütfen sözümü kesme" dedi.

'ÇENEM KİLİTLENDİ'

Bunun üzerine Bircan Bali, "Lütfenli konuşursak iyi olur. Emir kiplerini bırakalım. Emir kipleri Amerika'da kaldı" diyerek Seren Serengil'e söz verdi.

İkili arasındaki gerilimin ardından konuşmakta zorlanan Seren Serengil, 'çenem kilitlendi' dedi.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz