Jartiyerli Yatak Pozları Nefes Kesti!

Klibindeki cüretkar sahnelerle dikkat çeken Hülya Avşar'dan yeni paylaşımlar geldi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, dikkat çeken açıklamaları ve özel hayatıyla magazin dünyasında adından sıkça bahsettiriyor. 59 yaşındaki Hülya Avşar son olarak, yeni şarkısı 'Anlatma' ile hayranlarıyla buluştu. Klibindeki cüretkar sahnelerle dikkat çeken Hülya Avşar'dan yeni paylaşımlar geldi. Yatak odası karelerini paylaşan Hülya Avşar'ın jartiyerli pozları sosyal medyayı salladı.

Katıldığı güzellik yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Hülya Avşar, hem yer aldığı film ve diziler hem de şarkılarıyla yıllarca adından söz ettirdi.

Son olarak Masumiyet dizisinde yer alan Hülya Avşar, geçen günlerde Anlatma şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu.

Avşar'ın şarkısı kadar klibi de hayranlarının dikkatini çekti. Klibinde soyunan Avşar kızı, uzun süre gündemde yer alırken şimdi ise sosyal medya paylaşımıyla konuşuldu.

Klibinin kamera arkasını yayınlayan Avşar'ın dantelli çorabıyla verdiği yatak pozları dikkat çekti.

Ünlü şarkıcının yorumlara kapattığı paylaşımı, birçok magazin ve fan sayfası tarafından yayınlanarak sosyal medyada hızla yayıldı.

Böylelikle yoğun ilgi gören pozlara binlerce yorum ve beğeni yapıldı.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Bir kısım sosyal medya kullanıcısı Avşar'ın pozlarını beğenirken bir kısmı fazla iddialı bularak ünlü ismi eleştirdi.

KLİBİ İÇİN SOYUNDU

Ünlü şarkıcı, yönetmenliğini üstlendiği ve çırılçıplak kamera karşısına geçtiği klibinin giriş sahnesiyle görenleri şoke etti.

Klibi izleyenler ikiye bölündü ve bir kısım Avşar'ın sesini ve şarkısını çok beğenirken bir kısım da klipteki çıplak sahnelerini eleştirdi.

"YAKIŞIKLI ERKEK SEVMEM"

Avşar'a klibinde yürüyüş yaparken sokakta karşılaştığı Murat Altan eşlik etti. Hiçbir oyunculuk deneyimi olmayan Altan'la ilgili Avşar'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Kendisini tanıtan Avşar, "Klibimde oynar mısınız?" diyerek, teklifte bulundu. Kısa süre şok yaşayan kişi, klipte oynamayı kabul etti

Hülya Avşar bu süreci şöyle anlattı:

"Epey bir oyuncu aradık. Hep yakışıklı yakışıklı jönler buluyorlar. Açıkçası çok yakışıklı adam cazip gelmiyor, sevmiyorum. Sonra yürüyüş yaparken bir baktım karşıdan karizmatik bir adam geliyor."

"İşte bu olmalı klipte dedim! Kendisi önce inanamadı. Dalga geçtiğimi zannetti sonra 'Ne olacak ki benim için de hatıra olur' dedi. Biraz masraflı bir çalışma oldu ama değdi."

PARTNERİ ESKİ EŞİNİN KOPYASI!

Hülya Avşar'ın klibinde oynattığı Murat Altan'ı görenler şaştı kaldı.

Birçok kişi Murat Altan'ı, Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu'na benzetti.

"KAYA BENİ EVE ATACAK"

Attığı her adımla adından söz ettiren Hülya Avşar, geçen haftalarda ise eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile ilgili söyledikleriyle gündem olmuştu.

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu kızları Zehra ile geçen haftalarda bir balıkçıda aile yemeği yedi. Mekân çıkışı kızlarıyla beraber objektife poz veren Avşar ve Çilingiroğlu, soruları yanıtladı.
Kaya Çilingiroğlu muhabirlerin "Bu aralar Hülya Hanım'la sık sık berabersiniz" sözlerine "Akrabam" yanıtını verdiği sırada araya giren Avşar, "Evet, hamileyim" diyerek kahkaha attı.

Kaya Çilingiroğlu'yla ayrılık sonrası arkadaşlığının çok iyi gittiği hatırlatılan Avşar, "Ben her zaman sevgi ve barıştan yana oldum. Üzülen çocuklar oluyor, kavga ve gürültüde" diye konuştu.

Araçlarına yöneldikleri sırada Çilingiroğlu'nun "Gel de sana kahve yaptırayım?" sözlerine takılan Avşar, "Kaya, bana yürüyor. Eve atacak beni" diyerek herkesi güldürdü.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz