Serdar Ortaç'ın Hayatı Film Oluyor!

Serdar Ortaç sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Ortaç'ın sözleri sevenlerini kahredecek.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Geçtiğimiz günlerde Alişan'ın programına katılarak bir bacağını kaldıramadığını söyleyerek herkesi üzen Serdar Ortaç sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Ortaç'ın sözleri sevenlerini kahredecek.

Alişan'ın sunduğu "Alişan ile Hayata Gülümse" programına konuk olan Serdar Ortaç sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamalarda herkesi üzmüştü. Alişan da arkadaşının durumuna çok üzülmüştü. 
Şarkıcı Serdar Ortaç, katıldığı bir etkinlikte gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Sohbet sırasında hangi tür filmleri izlemeyi sevdiğinden söz eden sanatçı, "Gençken komedi izlerdim. Şimdi savaş filmleri seyrediyorum, ara sıra da belgesel" diye konuştu.

Ünlü popçu, "Hayatınızın film yapılmasını ister misiniz?" sorusuna da şöyle yanıt verdi: "Kendi filmim yapılıyor şu an. Ancak ben oynamıyorum. Ünlü bir dizi oyuncusu beni canlandıracak. Hayatımı yazdım onlara verdim. Şöhret olduktan sonraki kısmı film yapıyorlar. Öncesini de ilerleyen zamanda belgesel yapacaklarmış" diye konuştu.

Bir süredir hayatını zorlayan MS hastalığıyla ilgili de konuşan sanatçı "Konsersiz olmuyor. Bu hastalıkla uğraşamıyorum yoksa. Artık bisiklet de süremiyorum. Sol ayağıma bir daha inme geldi. 1.5 senedir binmiyorum" dedi. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz