Şeffaf JLO!

Jennifer Lopez, katıldığı bir galada yine bütün dikkatleri üzerine çekti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Gösteri dünyasının her anlamda yıllara meydan okuyan yıldızı Jennifer Lopez, katıldığı bir galada yine bütün dikkatleri üzerine çekti. Şeffaf panelleri bulunan siyah bir elbise giyen 52 yaşındaki Lopez, kelimenin tam anlamıyla saçından tırnağına iddialı bir görüntü sergiledi.

GALANIN YILDIZI

Bir süre önce, yıllar önceki aşkı Ben Affleck ile yeniden nişanlanan Jennifer Lopez, kendi kariyerine odaklanan Jennifer Lopez: Halftime adlı belgeselin Tribeca Film Festivali kapsamında New York'ta yapılan galasına katıldı.

ŞEFFAF AYRINTILAR

Yıldız, o gece için bacaklarının iki yanı ve üst kısmının bir bölümü transparan ayrıntılar içeren siyah bir gece elbisesi giydi. Görünümünü siyah ve gümüş rengi pırıltılı yüksek ökçeli ayakkabılarla tamamlayan Lopez'in manikürü de dikkat çekti. 

AFFLECK'İN VERDİĞİ NİŞAN YÜZÜĞÜ PARMAĞINDA

Lopez, evlilik teklif ettiği sırada Ben Affleck'in verdiği 8 buçuk karatlık elmas nişan yüzüğünü de eksik etmedi. Saçlarını toplayan Lopez, kulakları için de bir çift gösterişli küpe tercih etti.

BELGESEL, KARİYERİNE ODAKLANIYOR
Jennifer Lopez: Halftime adlı bu belgesel, bir dijital yayın platformu için çekildi. Yönetmenliğini Amanda Mitchell'ın üstlendiği belgesel, Lopez'in kariyerini izliyor ama ağırlıklı olarak ABD'nin en önemli spor etkinliklerinden biri olan Super Bowl'un devre arasındaki sahne şovuna odaklanıyor.

KEYFİ YERİNDE

Jennifer Lopez, galanın mavi halısında kameralara ve objektiflere uzun uzun poz verdi. Etkinliğin yapıldığı United Palace'ın önünde kendisini bekleyen hayranlarını da kırmayan Lopez, onlarla da hatıra fotoğrafları çektirdi ve imza dağıttı. Lopez'in hem formunda görünmesi hem de keyfinin yerinde olması dikkat çekti.
Lopez'in etrafı salonda genç hayranları tarafından çevrildi. Onlarla kucaklaşan yıldızın, gördüğü sevgi ve ilgi nedeniyle gözyaşı döktüğü de görüldü.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz