JLO'nun Düğününe Hastane Engeli!

Lopez ve Ben Affleck'in düğünü bir kaza nedeniyle hastanede başladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ben Affleck ile Jennifer Lopez'in tam 20 yıl beklediği düğün beklenmedik bir kazayla başladı. Geçen ay sade bir nikahla hayatlarını birleştiren, bu kez de mutluluklarını kalabalık bir aile ve arkadaş grubuyla paylaşmak isteyen ünlü çift, kutlamaların ilk gününü hastanede geçirdi.

AMBULANS HERKESİ TELAŞLANDIRDI

Gösteri dünyasının yıllar sonra muratlarına eren aşıkları Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in üç gün sürecek olan düğünü beklenmedik bir kaza nedeniyle hastanede başladı.

Düğünün yapılacağı, Ben Affleck'e ait Georgia'da bulunan malikaneye gelen ambulans, herkesi telaşlandırdı. İlk duyulan haberlere göre Affleck ya da Lopez'in çocuklarından biri bir kaza geçirmiş ve ambulans bu nedenle çağrılmıştı. Fakat gerçek kısa bir süre sonra ortaya çıktı.

KAZA GEÇİREN KİŞİ AFFLECK'İN ANNESİYDİ

Üç günlük düğünün yapılacağı malikaneye ambulans çağrılmasının nedeni, Ben Affleck'in annesi Christopher Anne Boldt'un geçirdiği kazaydı.

Boldt, oğluna ait malikanede düşmüş ve bacağından yaralanmıştı. Annesini kanlar içinde bulan Affleck de hemen ambulans çağırdı.
Anne Boldt hastaneye kaldırılırken oğlu Ben Affleck ve gelini Jennifer Lopez de onu yalnız bırakmadı.

Affleck, hastanenin kapısı önünde gergin bir şekilde beklerken görüntülendi. Ben Affleck'in annesinin durumunun ciddi olmadığı, düğünü iptal etmeye gerek kalmadığı belirtildi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz