Savaş Özbey'den Reza Zarrab'a!

'Ne Ebru Gündeş’i yediririz ne Alara’yı veririz.'

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ebru Gündeş'in son olarak Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile ilişki yaşadığı ileri sürülmüştü; ardından Rassan Khoshnaw mahkemeden telefon ve bilgisayarının hacklendiğini öne sürerek erişim engeli talebinde bulunmuştu.

Bunun üzerine harekete geçen Reza Zarrab, 10 yaşındaki kızı Alara'nın velayetini almak için gizli dava açmıştı. Konuyla ilgili Ebru Gündeş cephesinden hiç bir yorum gelmezken Hürriyet köşe yazarı Savaş Özbey,bu haftaki köşesinde Ebru Gündeş ve kızını savundu. 

Özbey yazısında: ''Ebru Gündeş’in adı Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile anılınca, eski eşi Reza Zarrab kızları Alara’nın velayetini almak için dava açmış. Ne yani? Bir daha başka kimseyle birliktelik kuramaz mı Ebru Gündeş? Eğer kurarsa çocuğunu almakla mı tehdit ediliyor? Zaten ayrılmalarının nedeni Reza Zarrab’ın ortaya çıkan bir zamparalığı değil miydi? Kendisi yapınca sıkıntı yok, Ebru Gündeş’e gelince ahlak kumkuması mı kesildi? O vakit daha çok bekleyecek Bay Zarrab. Çünkü bildiğimiz kadarıyla Türk adalet sistemi bir çocuğun yurtdışına verilmesiyle ilgili son derece korumacı ve kat’i.'' diyerek Reza Zarrab'ın haksız olduğunu savundu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz