Top Modelleri Buluşturan Kampanya!

Irina Shayk ve Joan Smalls, Beyonce ve Adidas’ın kampanya yüzü oldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Dünyaca ünlü modeller Irina Shayk ve Joan Smalls, şarkıcı Beyonce’nin kıyafet markası Ivy Park ve Adidas’ın ortak hazırladığı yeni sezon koleksiyonunun kampanya yüzü oldu.

Beyonce’nin Adidas ile bir kez daha bir araya gelerek hazırladığı ‘Ivytopia’ isimli koleksiyonda, Shayk ve Smalls gibi ünlü modellerin yanı sıra Adut Akech ve büyük beden modeli Alva Claire  gibi dikkat çeken isimler de kampanyada yer alıyor.

"KİŞİNİN NİRVANASINI KENDİ İÇİNDE BULABİLECEĞİ BİR KOLEKSİYON"

İki markanın yeni sezon için tasarladığı parçalar, markanın tanımıyla ‘kişinin nirvanasını kendi içinde bulabileceği ve cinsiyetten bağımsız olarak öne çıkan’ bir koleksiyon olarak tanımlandı.

DİKKAT ÇEKEN VE ÖZGÜN TASARIMLAR

Koleksiyonda neon renklerin hakim olduğu günlük spor kıyafetler, ayakkabı, mayo-bikini, kimono ve aksesuarların yanı sıra dikkat çeken özgün tasarımlar da yer alıyor.

Kampanyada Shayk, neon sarı bikini takımı, kimono ve stilettolarıyla objektiflere poz verirken, Smalls gümüş metalik bikini takımı ve kimonosuyla öne çıktı.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SATIŞTA

Akech’in de çiçekli mayo ve kimono takımıyla objektiflere yansıdığı koleksiyonda, parçaları tamamlayan aksesuarlar ve retro güneş gözlükleri de öne çıkan parçalar arasında yer alıyor. 'Adidas ve Ivy Park' koleksiyonu 22 Temmuz’da tüm mağazalarda satışta olacak.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz