Sana Ayı Diyenler Utansın!

Ayı yaptıklarıyla adeta insanlık dersi verdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Sosyal medyada yayınlanan Alaska’da kayda alınan bir ayının videosu viral oldu. Özellikle büyükşehirlerde araç kullananlar, kuralları hiçe sayanlar, uyarılara kulaklarını tıkayanlara ders verir nitelikteki video sürücülere adeta ders veriyor.

Özellikle başta İstanbul olmak üzere büyükşehirlerde direksiyon başına geçen bazı sürücüler kurallara hiçe sayarak kendileri olduğu kadar diğer araç sürücülerinin hayatını da tehlikeye atmaya devam ediyor.

Türkiye'nin büyük sorunlarından biri trafik terörü. Her ay yüzlerce vatandaşımız bu kazalarda hayatlarını kaybederken, daha fazlası da yaralanıyor.

Son olarak bu soruna ilişkin Alaska’da çekilen bir video sosyal medyada yeniden gündem oldu. Görüntüde bir boz ayının yol kenarında devrilmiş trafik uyarı konisini özenle düzelttikten sonra yoluna devam ettiği görülüyor.

Bu kazaların çoğunluğu kural ve düzen tanımayan sürücülerden kaynaklanıyor.Özellikle trafikte hakaret olarak kullanılan “ayı” bu videoyla çürütülmüş oldu.

Sosyal düzen kurallarını alt üst edildiği bugünlerde ayının görüntüleri izleyenler bu durumu trafik magandalarıyla bağdaştırarak,
''Şu hayvandan bile öğreneceğimiz çok şey var. Kendi yolunda ilerlerken devrilmiş olan koniyi düzelterek adeta yolda düzene riayet edilmesi gerektiğini vurguluyor.

Bizim yollarımızı kan gölüne çeviren birçok sürücümüz ise en ufak kurala uymayı külfet olarak görüyor.” yorumunu yaptı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz